Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda Kova Burcunu hangi konuda uyardı?

Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda Kova Burcunu hangi konuda uyardı?

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, Yeniay yakın çevre alanınızda gerçekleşiyor, bu alanda kendinizi biraz köşeye sıkışmış, hapsolmuş, rahat hareket edemeyen ya da istediği şeyi yapamayan bir modda hissedebilirsiniz. Yeni gireceğiniz sosyal çevre de size böyle hissettirebilir ancak tam tersi yeni gireceğiniz çevrede liderliğinizi de ilan edebilirsiniz.

Jüpiter dilek ve dostluklar alanınızda geri gidiyor, ne dilediğinizi sorgulamanız gerekecek yada bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinizde bazı talihsizliklerle karşılaşabileceksiniz. Dolunay ise uzak ülke ziyaretleri, eğitim programı gibi ufkunuzu açacak konularda gerçekleşecek, ancak aileniz ile alakalı bazı şok eden haberler bu konulara odaklanmanıza engel olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.