Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş Nisan aylık burç yorumunda, Koç Burcu için neler söyledi?

Su Karakuş Nisan aylık burç yorumunda, Koç Burcu için neler söyledi?

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, Yeniay burcunuzda gerçekleşecek özellikle ay ortasında doğanlar bundan çok etkilenecek. Otoritelerle veya aile büyükleri ile baş etmek durumunda kalacaksınız size, bu savaşı illa ki kazanacağım dememenizi, biraz da boyun eğmeyi öğrenmenizi öneririm, çünkü bu sayede yapacağınız köklü değişiklikler sizi tamamen yenileyecek, bambaşka bir imaja sahip olacaksınız!

Jüpiter gerilemesi ile seyahat ve eğitim hayatınızda devam eden şansınız sekteye uğrayacak, bu dönemde size hemen bir eğitim programına kaydolmak yerine en iyisini araştırmanızı tavsiye ediyorum. İlişkinizde bitişler yaşanabilir bunun kararını veren de siz olabilirsiniz, mali bazı konular bu bitişlere neden olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.