Ana sayfa Dizi Haberleri Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı!

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, evlenip kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra dizilerde genelde konuk oyuncu olarak yer aldı. Futbolcu Caner Erkin ile 2017’de evlenen Ovalı, 2018’de de kızlarını kucağına aldı. Bu süreçten sonra da dizilerde uzun soluklu yer almak yerine bir kaç bölüm olmayı tercih etti oyuncu.

2017’den sonra Vatanım Sensin, Ufak Tefek Cinayetler ve Menajerimi Ara dizilerinde konuk oyuncu oldu. Ayrıca dijital platform Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde oynadı. Şükran Ovalı, geçtiğimiz hafta da Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın kadrosuna dahil oldu. Savcı Derya olarak dizide rol almaya başladı.

Ovalı’nın rolü ne kadar sürecek, kaç bölüm kalır, yine konuk oyuncu mu henüz bilinmiyor ancak gelişi ile izleyiciye büyük bir heyecan kattığı da aşikar! Her rol aldığı projede başarısıyla adından söz ettiren oyuncu, kendisini çok özlettirmişti.

Zira izleyiciler, Savcı Derya rolüne çok yakıştırdıkları Şükran Ovalı’nın gelişini, adeta sevinçli bir haber şeklinde sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla gösterdiler. Ovalı, 20. bölümde dahil oldu Yargı dizisine. Hikayede onun rolü henüz netleşmedi. Fakat Ilgaz Savcı’yla ilgili sözleri, net, kararlı ve dürüst bir kişilik olduğunu yansıttı izleyiciye.

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 12

Savcı Pars gibi gözüpek, hukuka sonuna kadar inanan ve tam bir hukuk savaşçısı görüntüsü ile Derya Savcı, ilk bölümden izleyicinin sevdiği bir karakter oldu. Senarist Sema Ergenekon bir ters köşe yapmazsa, Pars’ın Ilgaz ve Ceylin’i savunma konusunda Derya’dan büyük destek alacağa benziyor! En azından ikisi de güven veren hukukçular olarak davanın seyrini değiştirmeye yönelik tüm oyunları ortaya çıkaracak yürekli iki savcı duruşlarıyla dizinin güven veren isimleri oldular.

Derya’nın Ilgaz ile sözleri de dikkat çekti. Ilgaz’ın dürüst bir savcı olarak mesleğindeki başarılarıyla tanındığını vurgulaması, davada onun Engin’in ölümünden sorumlu olduğuna inanmaması da izleyici için sevindirici bir gelişmeydi.

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 13

Pars’ın istemese de aynı davada Derya ile çalışacak olması ise, herkesin Seda ve Pars aşkını beklerken, büyük bir ters köşe yapılarak Pars ve Derya aşkının başlamasına da bir vesile olması ihtimali var! Bakalım Derya, ilk bölümde yansıtılan gibi biri mi? Pars ile aralarında bir aşk yaşanacak mı? İzleyip göreceğiz ama Şükran Ovalı’nın diziye gelmesi, Yargı’da tansiyonun düşmemesi ve yeni heyecan açısından güzel bir adım oldu…

Bu arada Şükran Ovalı’ya izleyiciler kadar ünlü isimlerden de Yargı dizisine dahil olması nedeniyle pek çok mesaj geldi. Ovalı da bu mesajlardan bazılarını instagram sayfasından yayınladı… İşte onlardan bazıları…

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 14

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 15

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 16

Şükran Ovalı ekrana bir döndü, pir döndü! Yargı dizisini izleyen mesaja sarıldı! 17