Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin iki oyuncusu, özel hayatlarındaki ilişkilerine nokta koydular!

Yargı dizisinin iki oyuncusu, özel hayatlarındaki ilişkilerine nokta koydular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizide, her rol aslında bir başrol gibi!

Her karakterin ayrı ayrı dünyası ve derinlikleri, izleyiciyi sıkmadan ilerliyor. Hikaye iki kişinin etrafında değil, tüm karakterlerin hayatına dokunarak gitmekte. Ay Yapım imzalı Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı ve Sema Ergenekon’un güçlü kalemiyle senaryosunu yazdığı dizi, oyunculuklarla da çok konuşuluyor.

Yargı dizisinin başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte dizinin Pars Savcı’sı Mehmet Yılmaz Ak da sosyal medyanın gündeminden düşmeyen isimlerinden. Aynı zamanda özel hayatlarıyla da izleyicinin merakını cezbediyorlar.

Yargı dizisinin iki oyuncusu, özel hayatlarındaki ilişkilerine nokta koydular! 8

Pınar Deniz, bir süredir Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı ile birlikteydi. Mutlu bir beraberlikleri olduğunu röportajlarında ve kimi sosyal medya paylaşımlarında da ortaya koyuyorlardı. Ancak ikilinin ayrıldığı bir süre önce magazin basınının gündemine düştü.

Yargı dizisinin iki oyuncusu, özel hayatlarındaki ilişkilerine nokta koydular! 9

Kariyerinde şu sıralar başarılı bir süreç geçiren Pınar Deniz, Yargı’nın Ceylin’i olarak çok sevildi ve beğeni topluyor. Özel hayatında ise bir ayrılık yaşadığı yansıyor medyaya şu sıralar.

Bir başka ayrılık haberi ise Mehmet Yılmaz Ak cephesinden geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Mehmet Yılmaz Ak da bir süredir beraber olduğu Miss Turkey finalistlerinden ve aynı zamanda oyuncu Nazlı Çetin’le fikir anlaşmazlığı yüzünden ayrıldı.