Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın çok konuşulan Ayak İşleri dizisinden sürpriz haber!

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın çok konuşulan Ayak İşleri dizisinden sürpriz haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında farklı dizilerde rol alsalar da oyuncuların dijital platformlarda rol aldıkları yapımlar da çok konuşulmakta. TV’den izleyiciye ulaşmak daha kolay ve hızlı bir yol ancak dijital platformlar, daha özgün işler sunuyor izleyiciye. Oyuncu açısından da çok daha farklı rollerde ve yapımlarda oynamak, daha cesur adımlar atarak kariyerlerine daha özel projeler katmak açısından tercih sebebi.

Çağlar Çorumlu, uzun yıllardır oyunculuk yapan bir isim. Ancak kendisini en çok ön plana çıkaran iş, Güldür Güldür Show oldu. Sonrasında farklı dizi ve sinema filmlerinde rol aldı oyuncu. Her oynadığı karakterle de çok konuşulmakta.

Güven Murat Akpınar da en büyük çıkışını İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Osman ile yaptı. Şu sıralar ise Show TV’nin sevilen dizisi Aziz’de rol alıyor.

Bu iki başarılı isim, dijital platformlar arasında öne çıkanlardan birisi olan Gain için Ayak İşleri isimli bir dizide rol almışlardı. İzleyenler, dijital dünyanın en çok sevilen yapımlarından olan bu dizinin yeni versiyonunun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu.

Sonunda beklenen sürpriz geldi! Ayak İşleri 2. sezon 24 Şubat’ta yayınlanacak. Tecrübeli görev adamı Vedat ve her şeyi sorgulayan politik doğrucu Evren, Sermet Bey’in “aşırı önemli” ayak işleri ve bu kez biraz da kendi hesapları için yeniden yollara dökülüyor!

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın çok konuşulan Ayak İşleri dizisinden sürpriz haber! 8

Türlü aksiyon ve kavga gürültü ile kişisel gelişim ve empatinin kol kola olduğu yeni maceralarda rota bu kez İzmir’e doğru çevriliyor. En sevilen GAİN Orijinallerinden “Ayak İşleri” 2. sezonu ile 24 Şubat’ta “bomba gibi” geliyor. Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu 10 bölüm sürmüştü. Şimdi de ikinci sezon izleyicilerle buluşacak.

Evren ile Vedat’ın zıt özellikleri, mütevazı kabadayılıkları ve kendilerine has “adalet” anlayışları, Ayak İşlerini dijital dünyanın en sevilen yapımlarından biri haline getirmişti. Merakla beklenen 2. sezonun yayın tarihi de nihayet belli oldu. 24 Şubat’ta, tecrübeli görev adamı Vedat ile felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, yanında çalıştıkları zengin iş adamı Sermet Bey’in verdiği ufak tefek görevleri yerine getirmek için yeniden yollara dökülüyorlar. Hatta bu kez kendi hesaplarına bazı işlerin de peşine düşüyorlar.

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın çok konuşulan Ayak İşleri dizisinden sürpriz haber! 9

Yeni sezonda hikaye İzmir ve çevresinde geçiyor ve ikili adeta aksiyonlara doymuyor. İlk sezondaki olayların ardından huzurla doğaya dönen Vedat, “akışta kalmaya”, iyilik yapıp iyilik bulmaya niyetlense de, Evren’in peşine takılıp yine savaş makinası moduna giriyor. Evren ise bu kez daha motive, daha tecrübeli; işleri tak tak halletmeye bakıyor. Absürt gelişmeler, tezat dolu sohbetler ve geçmişten gelen hesaplaşmalarla yeni sezon izleyiciye bol bol kahkaha vadediyor.

Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu Ayak İşleri’nin senaryosunu ise, Özyurtlu ve Volkan Öge bir arada kaleme alıyor. Her hafta iki yeni bölümüyle yayına girecek Ayak İşleri, 24 Şubat’ta 2. sezonuyla yine GAİN’de!