Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sümeyye Aydoğan iddialı bir rolle Dönence dizisiyle ekrana geri dönüyor!

Sümeyye Aydoğan iddialı bir rolle Dönence dizisiyle ekrana geri dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan’dan çok özel pozlar… Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Foça’nın tarihi ve bozulmamış eşsiz doğası ile ekranda görsel bir şölen yaşatacak olan Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan, yeni projesi için objektif karşısına geçti. Geçen yıl yayınlanan Duy Beni dizisiyle büyük başarı kazanan Sümeyye Aydoğan, 2022-2023 dizi sezonunda ise İsmail Hacıoğlu ile birlikte Taçsız Prenses isimli yapımda başrolde yer almıştı. Oyuncu yaz döneminde yepyeni bir proje ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Sümeyye Aydoğan iddialı bir rolle Dönence dizisiyle ekrana geri dönüyor! 7

Dizide Caner Topçu ile başrolü paylaşacak olan güzel oyuncu Asperger sendromu olan Gülce’nin ablası Gece’ye hayat verecek. 19 yaşında tam bir müzik tutkunu olan Gece’nin tek amacı, sevgilisi Miro ile birlikte yaptıkları şarkıları hayata geçirmektir. Fakat İzmir Foça’ya taşınması ile birlikte hem hayalleri hem de hayatı baştan sona değişir.

Cannes ödüllü dizi…

Dönence, Cannes’dan ödülle dönen “Exceptional” isimli dizinin uyarlaması… İsrail formatlı, orijinal adı “Exceptional” olan dizi farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa’da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü.

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Emre Kınay, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Alara Bozbey, Ahmet Varlı, Arda Uysal, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence yakında Kanal D’de.