Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisini sosyal medya başarısı da kurtaramadı!

Yürek Çıkmazı dizisini sosyal medya başarısı da kurtaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok güçlü bir hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu bulunan TRT1’in başarılı dizisi Yürek Çıkmazı için ikinci sezon hayalleri suya düştü. Basına yansıyan bilgilere göre dizinin 28. bölümü itibariyle final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. Aslında dizinin sezon sonuna yaklaşıldığı bir ortamda devam edeceğine yönelik hiçbir olumlu bilgi yoktu.

Alp Navruz da geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada kendilerinin de dizinin akıbetini bilmediklerini ama çok iyi bir işin içinde olduğu için de halinden memnun olduğunu söylemişti. Oyuncunun hayranları da sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim ortamı oluşturdu.

İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin etkileyici uyumu izleyicileri memnun ederken, dizinin sosyal medyada güçlü bir konum elde etmesi önemli bir artıydı. Her hafta binlerce paylaşım yapan dizinin sıkı takipçileri, diziyi sosyal medyada en çok konuşulan projelerden birisi haline getirdi.

26. bölümü yayınlanan ve 2 bölüm sonra final yaparak ekranlara veda edecek olan Yürek Çıkmazı dizisinin sosyal medya başarıları da hikayenin devam etmesini sağlamaya yetmedi. Çünkü dizinin reytinglerinde ciddi kayıplar yaşadı.

Sezon başından itibaren çok istikrarlı bir şekilde iyi reytingler elde eden, ortalamanın çok üzerinden oranlar ile sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak anılan Yürek Çıkmazı dizisi, kimi izleyiciler için senaryosu kimileri için de Aile gibi farklı projeler nedeniyle erken terk edilen bir yapım oldu.

Çok güçlü bir izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen son aylarda yaşanan hızlı reyting kayıpları sonrasında Yürek Çıkmazı dizisi için final yapmaktan başka bir şans da yoktu. Zira dizinin ikinci sezonda devam etmesi hem de böyle güçlü bir oyuncu kadrosu olsa bile, hikaye olarak tükenmekte olduğu gerçeğini değiştirmeyecekti.

Atike Hınçlıer’in aynı isimli romanından uyarlanan ve Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Bihter Dinçel gibi önemli isimleri bir araya getiren dizi başarılı bir sezon geçirmesine rağmen, düşen reytinglerin toparlanması zor olduğu için final yapıyor.

13 Haziran Salı akşamı Yürek Çıkmazı dizisinin 28. final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.