Ana sayfa Dizi Haberleri Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisinin başarısı reytinglere yansıdı!

Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisinin başarısı reytinglere yansıdı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Dönence isimli dizinin dram yüklü hikayesine olan ilgi dikkatleri çekiyor. Dizinin ilk başladığı günden bu yana sosyal medyada da çok konuşulan işlerden birisi haline gelmesi önemli bir gelişme olarak gözlemleniyor.

Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisinin başarılı partnerliğinin de sıklıkla dile getirildiği sosyal mecralarda Dönence dizisiyle ilgili izleyiciler çok olumlu yorumlar paylaşıyor. Dizinin reytingler noktasında da ya döneminin iyi sonuçlar elde eden projelerinden birisi olduğunu görmekteyiz.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği Dönence dizisinin en son beşinci bölümü yayınlandı. Dizi yayınlanan 5’inci bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin beşinci bölümü bu hafta da seyirciden olumlu yorumlar aldı.

Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu ikilisinin başarısı reytinglere yansıdı! 7

3’lü reyting oranlarına yaklaşan performansı ile Dönence dizisinin tüm izleyici kategorilerinde günün en çok izlenen dizisi olması bir başarı olarak tarif edilebilir.

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı beşinci bölüm sosyal medyada da çok konuşuldu ve projeye olan ilginin devam ettiği de hem reytingler hem de sosyal medya etkileşimlerinden anlaşılıyor.

Dönence dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler dizinin başarısı için büyük emek veriyor.

Dönence 6. yeni bölümü ile 8 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yeniden izleyicilerle buluşacak.