Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Eyüboğlu’nun yeni dizisindeki yeni imajı, hayranlarını şaşkına çevirdi!

Gökçe Eyüboğlu’nun yeni dizisindeki yeni imajı, hayranlarını şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu, bir döneme damgasını vuran ve 3 sezon süren Kadın isimli dizi projesindeki Ceyda karakteri ile büyük popülerlik elde etti.

Son yıllarda üst üste farklı projelerde yer alan ve başarılı performansları ile anılan ünlü oyuncu, Show TV’de yaz döneminde yayınlanmakta olan Maviye Sürgün dizisine de katıldı. Çekimleri 6 ay süren ve Marmaris’in Selimiye bölgesinin güzelliklerini ortaya koyan Maviye Sürgün, ilk olarak Latin Amerika ülkelerinde yayınlanan bir proje oldu.

Yurt dışı hedeflenerek hazırlanan ve 25 bölüm çekilen dizi, yaz başından bu yana da Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Maviye Sürgün dizisi kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Gökçe Eyüboğlu'nun yeni dizisindeki yeni imajı, hayranlarını şaşkına çevirdi! 7

Sevilen oyuncu Gökçe Eyüboğlu diziye güçlü, tutuğunu koparan genç Seval Adar karakteri ile katıldı. Oyuncunun Seval karakteri ile yer aldığı dizideki yeni imajı da hayranlarını şaşırttı.

Dizinin hikayesinde ise; Ozan’ın babasıyla evlilik yapan Seval, babasından kalan hakları devretmek için Çamlıkıyı’ya gelir. Onun gelişi ile tüm dengeler yeniden değişecektir.

Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un yer aldığı Maviye Sürgün dizisinde heyecan devam ediyor. Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer aldığı dizi her çarşamba akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluşuyor.

Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncuların da kadroya eşlik ettiği Maviye Sürgün dizisi, Inter Medya ve Telemundo Global Studios’un ortak yapımcı olduğu bir proje olarak da dikkat çekiyor.