Ana sayfa Dizi Haberleri Sürpriz partnerler Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin herkesi şaşkına çevirecek!

Sürpriz partnerler Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Taner olarak izlediğimiz Berk Atan, dizinin üçüncü sezonu ile kariyer yolculuğunda emin adımlarla ilerliyor. Yaz döneminde hem dinlenen hem de bir sinema filminde yer alan oyuncu, Yağmur Tanrısevsin ile partner olmuştu. Üçüncü Gün isimli film bir romantik komedi ve sosyal medyada iki ünlü oyuncu için ‘yılın sürpriz çifti’ yakıştırmaları yapıldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlar bu ikilinin çok beğenildiğini görülmüş ve ileride bir dizide çift olarak yer alabilmeleri için de birçok takipçi, paylaşımlarda bulunmuştu. Üçüncü Gün isimli film iki genç oyuncunun güçlü etkileşim elde etmesi bakımından da merakla beklenen bir yapım konumuna geldi.

Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın gibi önemli kadın oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Üçüncü Gün isimli sinema filmi hakkında konuşan Berk Atan, yoğun bir dönem yaşadığını söyledi. Gönül Dağı dizisinin Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilmesi nedeniyle farklı projelerden gelen teklifleri değerlendiremediğini de anlatan Berk Atan, dizi devam ederken başka işler yapmaya fırsatının olmadığını anlattı.

Oyuncu, Üçüncü Gün isimli sinema filmi için de şunları söyledi: “Ben yaz tatilinde bir iş yaptım. Yağmur Tanrısevsin ile oynadık. O bu sene muhtemelen vizyona girecek. Güzel oldu, romantik komedi filmi, tatlı bir iş. Zaten romantik komedilerin amacı da insanlar izlediği zaman gülsün, eğlendirsin, hayatın derdinden uzaklaştırsın. Öyle bir projeydi” açıklamasını yaptı.

Sürpriz partnerler Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin herkesi şaşkına çevirecek! 7

Yağmur Tanrısevsin de Kalp Yarası isimli diziyle geçen sezon ekranda yer almış ve çok da başarılı bir performans ortaya koymuştu. Oyuncunun, Üçüncü Gün isimli sinema filmiyle yeniden romantik komedi yapımlarına dönmesi de hayranlarının merakını çekiyor. İki genç oyuncunun partnerliği, uyumları ve enerjileri de Üçüncü Gün filmi kadar çok merak edilen detaylar oldu.

Ortaya güzel bir iş çıktığını ve Üçüncü Gün isimli sinema filminin heyecanını da yaşayan Berk Atan, Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonuyla da kariyer yolculuğunda güçlü bir şekilde adımlarını atmayı sürdürüyor.