Ana sayfa Dizi Haberleri Sürpriz proje! Yargı ve Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncuları, bir başka dizide buluşuyorlar!

Sürpriz proje! Yargı ve Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncuları, bir başka dizide buluşuyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar ekranın en çok konuşulan dizilerinden birisi Yargı. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan dizide Kaan Urgancıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Pınar Deniz ise kariyerinde çok özel bir dönem yaşıyor.

Vatanım Sensin dizisine yakaladığı başarı sonrasında bir süre çok fazla ön plana çıkmamıştı oyuncu. Netflix’in Aşk 101 dizisinde oynadıktan sonra daha çok gündeme geldi ve ardından Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Nazlı karakteri ile yeniden konuşulmaya başlandı.

Pınar Deniz, bu sezon ise Yargı dizisinde oynadığı Ceylin karakteri ile gündemden düşmüyor. Oyuncu, Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve Haziran ayında yayınına başlaması beklenen Disney Plus ile de bir anlaşma imzaladı yakın zamanda. Henüz bu dijital platform için nasıl bir projede yer alacağı bilinmiyor ancak bir başka proje ile gündemde.

Pınar Deniz’in, Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin başrollerinden Uraz Kaygılaroğlu ise ismi Star olan bir dizide başrolde yer alacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, BKM tarafından çekilecek olan dizi, yine bir başka dijital platform olan Exxen’de yayınlanacak.

Sürpriz proje! Yargı ve Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncuları, bir başka dizide buluşuyorlar! 7

Yargı dizisinin sezon arası vermesinin ardından Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte Star dizisi için kamera karşısına geçecek. Yaz aylarında çekimlerinin tamamlanması beklenen projenin yönetmenliği içi Soner Caner’in ismi anılıyor. Hakan Bonomo’nun senaristliğini yapacağı dizide Pınar Deniz’in ünlü bir kadını oynayacağı belirtilmekte.

Son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi olan Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz’in kamera uyumları da merak konusu şimdiden. Kaygılaroğlu’nun bu kez bir polisi oynayacağı dizi şimdiden merak uyandırdı.