Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, üçüncü kez Burak Deniz ile bir projede buluştu!

Dilan Çiçek Deniz, üçüncü kez Burak Deniz ile bir projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni film projesi Gidenler’de yer alıyor ve sarı saçlarıyla da farklı bir imaj ortaya koyuyor. Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz üçüncü kez aynı projede buluştu! Oyuncu, sette çekimlerin devam ettiğini ve her şeyin çok güzel olduğunu söyledi. Heyecanını gizlemeyen oyuncu, bunun nedeninin ise yeni bir dizi projesi olduğunu belirtti.

Sarı saçlarına hayranlarının henüz alışamadığı oyuncunun yüzünü kaplayan gülümseme ise ne kadar mutlu olduğunu ve hayatında her şeyin yolunda olduğunu anlatmaya yetiyor. Film için saçlarını değiştiren oyuncu, çekimler bittiği için yakında yeni bir imaj ile ortaya çıkarsa şaşırmayın.

Bir arkadaşı ile yemekte buluşan Dilan Çiçek Deniz, kameralar tarafından da görüntülendi ve yeni film projesi hakkında konuştu. Oyuncu, “Çekimdeyiz, çok güzel geçiyor. Bugün de setteydim, setten geldim. Çok güzel bir iş çıkacak” diye konuştu. Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı Gidenler filminde; Burak Deniz, Berrak Tüzünataç, Şükran Ovalı ve Ersin Arıcı da bulunuyor.

Dilan Çiçek Deniz, üçüncü kez Burak Deniz ile bir projede buluştu! 8

Burak Deniz ile birlikte üçüncü kez kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, yıllardır çok iyi bir arkadaşlıklarının olduğunu söyledi. Oyuncu “Burak’ı çok seviyorum. Çok iyi arkadaşız yıllardır. Ozan Açıktan ile de öyle, onunla da ikinci işimiz. Çok mutluyum. Her şey çok yolunda” açıklamasını yaptı. Gidenler filminin çekimlerinin tamamlandığı da tüm ekibin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ortaya çıktı.

Dilan Çiçek Deniz, üçüncü kez Burak Deniz ile bir projede buluştu! 9

Yeni yıl için bir başka projesi de olduğunu belirten Dilan Çiçek Deniz, çok yakında yeni bir diziye başlayacağı bilgisini de verdi. Oyuncu, bir detay vermek istemedi ama yakında bilgilerin ortaya çıkacağını anlattı. Oyuncunun heyecanı da yeni projeyi ne kadar çok benimsediğini gösteriyordu.

Oyuncu, en son geçen sezon Alev Alev isimli dizide başrolde yer aldı. Dilan Çiçek Deniz, “Yakında söylerim. Heyecanlıyım ben de. Sırıtıyorum böyle sabahtan beri” diye konuştu. Oyuncu, yeni dizi projesi için de imajının yeniden değişeceğini vurguladı.

Oyuncu, “Tam alıştım yine maalesef değiştireceğim” diyerek sarı saçlarına alıştığını da ifade etti. Ancak yeni dizi projesi için Dilan Çiçek Deniz yeniden imajını değiştirecek.