Ana sayfa Sosyal Medya Gri dizisiyle anılan Kenan İmirzalıoğlu’nun karar değişikliği hayranlarını çok üzecek!

Gri dizisiyle anılan Kenan İmirzalıoğlu’nun karar değişikliği hayranlarını çok üzecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deli Yürek, Ezel, Karadayı gibi başarılı işlerle dünyaya ismini duyuran Kenan İmirzalıoğlu, Atv’de sunuculuğunu yaptığı “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması ile ekranlarda izleyicilerle buluşuyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Kanal D için 03 Medya tarafından hazırlanan ve büyük bütçesi ile dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin beklenen ilgiyi göremeyip 6. bölümde final yapmasıyla hüsrana uğramış ve 2020 senesinde bir internet projesi olan Alef ile setlere dönmüştü.

Başarısız bir proje deneyimi olan Kenan İmirzalıoğlu’nun Alef’in ardından hangi diziyle setlere döneceği merak konusuydu. Proje seçimlerinde çok dikkatli davranan ünlü oyuncunun OGM Pictures’ın Disney Plus için çekeceği Gri adlı dizisinde başrol oynayacağı ve anlaşma aşamasında oldukları gündeme gelmişti.

Gri dizisiyle anılan Kenan İmirzalıoğlu’nun karar değişikliği hayranlarını çok üzecek! 7

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili görüşmeler yapılırken Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı açıklanmış, hayranları uzun süreden sonra oyuncuyu ekranlarda görecekleri için heyecanlanmıştı. Fakat senaryo konusunda çok titiz davranan Kenan İmirzalıoğlu’nun Taylan Biraderler yönetmen koltuğunda oturacağı için sıcak baktığı dizide oynamaktan vazgeçtiği ortaya çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yakında dizi ve film sektöründe fırtına gibi esecek olan Disney Plus ile iletişimini koparmadığı, görüşmelerinin sürdüğü ve her an sürpriz bir anlaşmanın olabileceği konuşuluyor.