Ana sayfa Güncel Haberler Survivor 2019’da sakatlanan Hikmet’in son durumu nasıl?

Survivor 2019’da sakatlanan Hikmet’in son durumu nasıl?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Mayıs Pazar akşamı tv8 ekranında yayınlanan Survior 2019 yarışmasında Hikmet büyük bir talihsizlik yaşamıştı.

Birkaç gündür sorunları bulunan Hikmet, dokunulmazlık yarışması öncesinde “Doktorlar olumsuzda söylese mutlaka yarışacağım” diyerek hem iddiasını ortaya koymuş hem de kararlılık sergilemişti.

Ancak Hikmet, zorlandığı parkurda büyük bir talihsizlik yaşadı. Ayağı basamağa takılan ve düşen hikmet acı içinde kıvranırken arkadaşları da yanına koşarak yardım etti.

Hikmet’in ayağının çok kötü olduğunu görenler bakmak bile istemedi. Tüm yarışmacılar bu sakatlık ile derin bir acı hissettiklerini her hallerinden belli ettiler.

O anları videodan izleyebilirsiniz.


Ambulans ile hastaneye kaldırılan Hikmet ise isyandaydı. Acun Ilıcalı’ya dert yanan Hikmet, “Abi böyle bitmemeliydi” feryadıyla akıllara kazındı.

Acun Ilıcalı, Hikmet’in sağlık durumu hakkında illk bilgileri verdi.

Konsey sırasında açıklama yapan Ilıcalı, Hikmet’in ayağında bir kırık olmadığını belirtti. Ilıcalı, “Hikmet ile ilgili ilk gelen rapor, şu anda ayağında kırık yok ancak bir hasar var. Hasarın büyüklüğü de bir kaç gün içinde belli olacak. Şu anda net bir şey söyleyemiyoruz. Çok üzücü bir olay” ifadelerini kullandı.