Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Ege Şaşmaz ile kardeşi Aytaç Şaşmaz, 3 saat bile yan yana duramıyor!

İsmail Ege Şaşmaz ile kardeşi Aytaç Şaşmaz, 3 saat bile yan yana duramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilindiği üzere Aytaç Şaşmaz, Kötü Çocuk filmi ile dikkat çekmiş ve Söz dizisindeki Feyzullah karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Aytaç Şaşmaz’ın ağabeyi ise Güneşi Beklerken dizisinde Barış Erdoğan karakteriyle parlayan İsmail Ege Şaşmaz.

İsmail, Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi ve son olarak da Mehmetçik Kutül Amare dizilerinde boy göstermişti.

Aytaç Şaşmaz’a göre İsmail Ege Şaşmaz’ın sektöre daha önce girmişliği var. Ancak ağabey – kardeş arasında pek de yardımlaşmanın olmadığı ortaya çıktı.

Onedio’nun youtube kanalında yer alan İbrahim Selim’in programına konuk olan Aytaç Şaşmaz, ağabeyi ile ilgili sorularda pek detay vermek istemedi ama aralarının da pek iyi olmadığı ortaya çıktı.

İsmail Ege Şaşmaz ile kardeşi Aytaç Şaşmaz, 3 saat bile yan yana duramıyor! 7

Aytaç Şaşmaz, “Ağabeyin ile ilişkin nasıldır?” sorusunu şöyle yanıtladı: “İyidir. Can ciğerizdir ama 3 saat. Burada beraber 3 saat otursak ondan sonrası kavga dövüşe geçiyor. Aynı evde kalamıyoruz.”

İbrahim Selim’in “Senden önce girdiği bir piyasa yardımı olmuştur” şeklindeki sözü üzerine Aytaç Şaşmaz biraz duraksayınca İbrahim Selim, “Yanlış tahmin ediyorum” diye espriyi patlattı.

Aytaç Şaşmaz da “Konuşturma beni bu konuda” diyerek konuyu kapattı.

Videodan programı izleyebilirsiniz.