Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi Yalçın Hafızoğlu’nun işine yaradı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesi Yalçın Hafızoğlu’nun işine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazır Ali Çakırbeyli karakteri ile çok tanınan Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. İyi bir oyunculuk sergileyen Hafızoğlu, ilk olarak Kiralık Aşk dizisinde Selim karakterine hayat vermiş ve ardından da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz serüvenine başlamıştı.

atv’nin fenomen dizisi 6 sezon ekranda kaldı ve Yalçın Hafızoğlu da dizi sayesinde büyük popülerlik elde etti. Bu popülerliğin karşılığı olarak üst üste teklifler alan oyuncu, Show TV’de yayınlanacak Sen ve Ben isimli sinema filminde karar kıldı. Aslı Bekiroğlu ile başrolünde yer aldığı sinema filminde başarılı bir iş çıkartan oyuncu, gelen teklifler arasında bir de dizi projesini onayladı.

Avşar Film tarafından hazırlıkları süren Masum ve Güzel isimli dizinin başrol erkek oyuncusunun Yalçın Hafızoğlu olduğu da ortaya çıktı.

Sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu, Şubat ayının ortalarında bu sefer dizi çekimleri için sete çıkacak. Oyuncunun rol arkadaşlarından bazıları da belli oldu. Genç isimlerin buluştuu Masum ve Güzel dizisinde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Aslı Sümen gibi son dönemin etkili kadın oyuncuları da bulunuyor.

Erkan Meriç ve Doğan Bayraktar’ın yanı sıra Yalçın Hafızoğlu da dizinin erkek oyuncuları arasında yer aldı. Dizide Can isimli karakteri canlandıracak olan oyuncunun, nasıl bir rolle ekrana dönüş yapacağını hayranları merak ediyor.

Mine Tugay’ın da diziye katıldığı ortaya çıkarken, Zalim İstanbul’dan sonra iki ünlü oyuncu da yeni dizide buluşmuş oldu. Mine Tugay ve Bahar Şahin, 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul’un iki etkili karakterine hayat vermişti.