Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Türkiye-Yunanistan karşılaşmalarına iki yeni yarışmacı katılıyor…

Survivor Türkiye-Yunanistan karşılaşmalarına iki yeni yarışmacı katılıyor…

tarafından zk zk

tv8’de yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan müsabakalarına iki yeni ismin katılacağı açıklandı.

Yarışmanın yeni bölümünde Türk ve Yunan yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecekler. Mücadelenin had safhaya çıkacağı yarışmaya iki yeni yarışmacı daha katılıyor. Öte yandan Hikmet ile Tony arasında ise büyük bir gerilim yaşanıyor.

Haftanın 5 günü ekranda olan Survivor’ın 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Son olarak Vasilis Simos’un elendiği yarışmanın yeni bölümünde Tony, Hikmet’i hedef alan sözler sarf ediyor. Daha yarışma başlamadan Tony ile Hikmet arasındaki gerilim tırmanırken takımlar haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geliyor. Yarışmacılar için kader niteliğinde olan oyunda zaman zaman sakatlıklar yaşanıyor. Bir bölümde ise Hikmet ile Tony karşı karşıya gelirken biriken gerilim sonrası iki yarışmacı arasında kavgaya varacak bir tansiyon yaşanıyor. Diğer yarışmacılar ise anında araya giriyor.

Survivor Türkiye-Yunanistan karşılaşmalarına iki yeni yarışmacı katılıyor... 7

SURVIVOR’A İKİ YENİ YARIŞMACI

SUrvivor’ın 26. bölümünde yarışmaya iki erkek yarışmacı katılıyor. Türk takımına Emre Durak, Yunan takımına ise Patrick Ogunsoto dahil oluyor. Emre kendisini Yunan takımına “Gorilla” olarak lanse ediyor. (Posta)