Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor yarışmacısı Yiğit Dikmen çok izlenen bir diziye transfer oldu!

Survivor yarışmacısı Yiğit Dikmen çok izlenen bir diziye transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yiğit Dikmen, Survivor’ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri. Daha önce de dizi deneyimi olan Yiğit Dikmen Kanal D’nin reyting birincisi dizisi Üç Kız Kardeş’e transfer oldu.

Uzun yıllar futbol oynayan ve Türkiye’nin ilk crossfit’çilerinden biri olan Yiğit Dikmen, ilk kez Survivor 2014 sezonunun Gönüllüler takımında yarışmıştı. Yarışmadan sonra oyunculuk eğitimi alan Yiğit Dikmen, kısa süre sonra Şehrin Melekleri isimli diziyle setlere adım attı. Ardından Hayat Mucizelere Gece ve Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı. Yiğit Dikmen, en son Seversin dizisinde Selçuk karakterini canlandırdı.

Yiğit Dikmen kış sezonunda da ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Üç Kız Kardeş’te rol alacak. Dikmen’in diziye hangi karakterle geleceği bilinmiyor. Ancak bu çok izlenen dizinin, Dikmen’in kariyerinde büyük bir adım olacağı kesin.

Survivor yarışmacısı Yiğit Dikmen çok izlenen bir diziye transfer oldu! 7

Şubat ayında yayınlanmaya başlayan ve ekrana geldiği ilk günden itibaren hızlı bir yükseliş grafiği göstererek reytinglerin zirvesine yerleşen Üç Kız Kardeş dizisi aynı akşam ATV’de yayınlanan Destan’ı birinciliğinden etmişti. İzleyiciler tarafından büyük ilgi gören Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon için 28 Ağustos’ta sete çıkacağı öğrenildi. Yeni sezonun eylül ayı ortasında başlaması bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosuna Kardeşlerim ile üne kavuşan genç oyuncu Eren Ören de dahil olmuştu. Kardeşlerim dizisinde Kaan olarak izlediğimiz Eren Ören’in Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda hikayeyi karıştıracak olan Mustafa karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu için beklentiler çok yükseldi. Hikayenin gelişimi içinde başka karakterlerin de diziye dahil olması ve hikayenin çok daha güçlü bir şekilde izleyicileri kendisine çekmesi bekleniyor.