Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman İtalyan partneri Francesca Chillemi’den çok şey öğrendi!..

Can Yaman İtalyan partneri Francesca Chillemi’den çok şey öğrendi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzunca bir süredir kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman’ın bu ülkede çektiği ilk dizisinin yayınlanmasına çok az kaldı. Can Yaman hayranı İtalyanlarda heyecan büyük. Yayıncı kanal dizinin tanıtımlarını sürdürürken diziden gelen ilk fragman da oldukça dikkat çekiciydi.

Can Yaman,  Viola Come Il Mare adlı dizide başrolü Francesca Chillemi ile paylaşıyor. Bir yıldan aşkın bir süredir kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncunun bu ülkede çektiği ilk dizi İtalya’nın en büyük kanallarından biri olan Canale 5’de 14 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Can Yaman instagram hesabından yaptığı son paylaşımda partnerinden çok şey öğrendiğini itiraf etti. Oyuncunun “Hahaha bana kaç şey öğrettin” notunu düştüğü videoda, Francesca Chillemi’nin özellikle Can Yaman’ın İtalyancasına katkısının büyük olduğu görülüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı, Viola Come Il Mare’de, yarı Türk yarı İtalyan bir polis olan Francesco Demir’i canlandıracak. Dizinin çekimleri geçtiğimiz Eylül ayında Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecanla bekleniyor.

Diziyi yayınlayacak Canale 5, birkaç hafta önce yaptığı açıklamada Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağını belirtmişti. Dizide Can Yaman’ın hayat vereceği karakter şöyle tanımlanmıştı: “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.”