Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu! Elemeye kimler kaldı?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu! Elemeye kimler kaldı?

tarafından zk zk

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmalarında dokunulmazlık oyunları büyük bir heyecanla devam ediyor.

Bu hafta iki tane dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu parkurda yarışan yarışmacılar kum ve güneşin altında mücadele ettiler. Peki, Survivor’da dokunulmaz oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen yarışma programı Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunları büyük heyecan yarattı. En önemli oyun olan dokunulmazlık oyunlarında iki takımda oldukça istekliydi. Peki, Survivor’da dokunulmaz oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler olacak?

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Türkiye – Yunanistan’da iki takım erzak ödülü için nefes kesen bir mücadele verdi. Türk takımı, rahat bir oyunla Yunan takımına karşı 10-7 skorla erzak ödülünü kazanan taraf oldu.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu! Elemeye kimler kaldı? 7

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Yarışma programı Survivor’da bu hafta Türk ve Yunan takımları haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu bir parkurda kıyasıya mücadeleye sahne olan oyununun sonunda kazanan 10’a 4 gibi net bir skorla Türk takımı oldu.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise son ana kadar nefes kesen bir mücadele vardı. İkinci dokunulmazlık oyununu Yunan takımı kazandı ve final etabı oynandı. Oynanan final etabında Yunan takımı kazanarak bu hafta elenme adayı olmaktan kurtuldu. Bu hafta Türk takımından bir kişi adaya veda edecek.

Eleme adayları kimler oldu?

Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında eleme adayları belli oldu. Takım kararıyla eleme adayı olan ilk isim Atakan oldu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Ecem söyledi ve ikinci eleme adayı Kaan oldu. Üçüncü eleme adayı ise Okay tarafından belirlendi ve üçüncü eleme adayı Bora oldu.

Geçen hafta kim elendi?

Geçtiğimiz hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan İoulieta, Spyros ve Vasilis arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan mücadelesine veda eden son isim en az oyu alarak İoulieta oldu.