Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk başrolü Esra Bilgiç’in iç çamaşırı reklamından aldığı ücret dudak uçuklattı!

Süslü Korkuluk başrolü Esra Bilgiç’in iç çamaşırı reklamından aldığı ücret dudak uçuklattı!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle kariyerinde önemli bir basamak atlayan Esra Bilgiç, dizinin sona ermesinin ardından yeni proje görüşmelerine başlamıştı. Bir süre sonra genç oyuncunun Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi ile anlaştığı öğrenildi.

Son zamanlardaki çıkışıyla pek çok markanın reklam teklifi götürdüğü Esra Bilgiç’in iki markanın reklam yüzü olacağı öğrenilmiş. Başarılı oyuncu geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret için kamera karşısına geçti.

Süslü Korkuluk başrolü Esra Bilgiç’in iç çamaşırı reklamından aldığı ücret dudak uçuklattı! 8

İki farklı sutyen tanıtımını yapan Esra Bilgiç’in üzerine ceket ve altına pantolon giymesi, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Sosyal medyada Esra Bilgiç’in her ne kadar iç çamaşır reklamından çok ceket reklamı yapılıyormuş gibi bir algı oluşsa ve iç çamaşırını tek başına giymesinin daha doğru olacağı yönünde yorumlar yapılsa da oyuncunun yer aldığı bu tek seferlik reklam çekimi için 650 bin TL ücret aldığı iddia edildi.

Süslü Korkuluk başrolü Esra Bilgiç’in iç çamaşırı reklamından aldığı ücret dudak uçuklattı! 9

Posta Gazetesi’nin haberiyle Esra Bilgiç’in aldığı ücret magazin basınına bomba gibi düştü ve sıkça konuşulmaya başlandı.

Dün sabah Erhan Yazıcıoğlu’un katıldığı “Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa” programına da konu olan reklam ücreti hakkında Müge’nin “Acaba ceket giydiği için fiyatı kırmışlar mıdır?” sorusuna usta oyuncu; “Güle güle harcasın, ceketsiz çıksaydı 1,5 milyon alacaktı. Ceket ile çıkınca 650 bin TL’ye düştü” diyerek esprili bir cevap verdi. Sosyal medyada ayrıca bazı yorumlarda Esra Bilgiç’in muhafazakar hayranlarından çekindiği için ceket giydiği yazıldı.