Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in popülerliği, Netflix’in gücüyle dünyaya yayılıyor!

Demet Özdemir’in popülerliği, Netflix’in gücüyle dünyaya yayılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Türkiye’de son yılların en başarılı çıkışlarından birisini yaşıyor ama bunun 10 katını yurt dışında elde ediyor… Türk dizilerine yurt dışında gösterilen büyük ilgi, Netflix için yapılan projelerin de ortaya çıkması ile birlikte hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayılmasını sağlıyor.

Netflix için birçok dizi ve sinema filmi çekildi ve çekilmeye devam ediyor. Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi de Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için yaz ayında yoğun bir çalışma içindeydi… İki ünlü oyuncunun romantik komedi hikayesinde buluşması hayranlarını çok memnun etti.

Aşk Taktikleri sinema filmi 11 Şubat Cuma günü izleyicilerle buluştu ve Netflix’in gücü de burada ortaya çıktı. Sosyal medyada zaten filmi büyük bir heyecan ile bekleyenler büyük bir etkileşim oluşturmuştu. Bu etkileşimin de bir sonucu olarak, dünyanın tam 60 ülkesinde Aşk Taktikleri en çok izlenen yapımlardan birisi oldu.

Demet Özdemir'in popülerliği, Netflix'in gücüyle dünyaya yayılıyor! 50

13 yaş sınırı bulunan ve romantik komedi hikayesiyle izleyenleri gülümseten Aşk taktikleri, bir reklamcı yakışıklı jön ile bir blog yazarı genç kızın sıra dışı aşk hikayesini anlatıyor. Emre Kabakuşak’ın yönetmen olduğu filmin tüm dünyadaki Netflix izleyicileri tarafından büyük ilgi gösterilmesi de Türk yapımlarının ne kadar güçlü karşılık bulduğunu anlatıyor.

Demet Özdemir fanlarının günlerce reklamını yaptığı film tam 60 ülkede Netflix’in en çok izlenen 10 yapımı arasına girdi.

3 günlük sonuçlara göre Türkiye’nin yanı sıra Aşk Taktikleri filminin en çok izlendiği ülkeler şöyle sıralanıyor: “Arjantin, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Kıbrıs, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guatemala, Honduras, Macaristan, İsrail, İtalya, Jamaika, Ürdün, Kenya, Kuveyt, Letonya, Lübnan, Litvanya, Lüksemburg, Maldivler, Malta, Mauritius, Morocco, Nikaragua, Nijerya, Umman, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Salvador, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Sri Lanka, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, Trinidad ve Tobago, Uruguay ve Venezuela.”

Demet Özdemir hayranlarının müthiş sosyal medya reklam çalışmasının da katkısı olmuştur. Özdemir’in popülerliğinin zirveye çıkmasının da bir etkisiyle filmin bu kadar çok ilgi gördüğü düşünülüyor.

Demet Özdemir'in popülerliği, Netflix'in gücüyle dünyaya yayılıyor! 51

Ayrıca film sayesinde Şükrü Özyıldız da geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı. Oyuncunun popülerliği yurt dışında hızla artmaya başladı.

Filmin yayınlanmasından sonra sosyal medyada birçok yorum, fotoğraf ve kısa video paylaşan hayranlar övgü dolu yorumlar yaptı. Filmin devamının gelmesini de isteyen dizi hayranları, Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ın uyumunu ve enerjisini de çok iyi bulduklarını ifade ediyorlar.