Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinden gelen son haber çok şaşırttı! Peki şimdi ne olacak?

Süslü Korkuluk dizisinden gelen son haber çok şaşırttı! Peki şimdi ne olacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolünde oynadıkları Süslü Korkuluk dizisi, sezonun belki de en çok merak edilen yapımlarından birisi olmaya aday. Zira Ulusoy’un uzun bir aranın ardından tekrar ekrana dönmesini bekleyen milyonlarca hayranı var!

En son Show TV için çekilen ve Eylül 2016’da başlayıp Haziran 2017’de sona eren İçerde dizisiyle ekrandaydı genç oyuncu. Başarılı performansı ile İçerde dizisiyle çok konuşulan Çağatay Ulusoy, yaklaşık 5 yıldır ekrandan uzakta. Bu süreçte bir tek Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu olarak katıldı.

Fakat çalışmalarına ara vermedi ve dijitale farklı işler yaptı oyuncu. Netflix için çekilen Hakan: Muhafız dizisi ile Kağıttan Hayatlar isimli filmde rol aldı. Ardından BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde oynadı.

Süslü Korkuluk dizisinden gelen son haber çok şaşırttı! Peki şimdi ne olacak? 8

TV8’de yayınlanacağı açıklanan ve tanıtımı da yayınlanan Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz ile başrolde yer alması büyük heyecanla bekleniyordu. Dizide bir terziye hayat veren Ulusoy, tanıtımda da bir korkuluğa elbise dikerken görülüyordu.

OGM Pictures imzalı diziyle ilgili son gelişme ise herkesi çok şaşırttı! Yapımcı firmanın ortakları Onur Güvenatam ile Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düştükleri ve diziyi bu kanaldan çektikleri gündeme geldi.

Süslü Korkuluk dizisinden gelen son haber çok şaşırttı! Peki şimdi ne olacak? 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre Olgun Şimşek’in de rol alacağı Süslü Korkuluk dizisi için şu sıralar bir kanal arayışına girildi. Dizinin dijital bir platformda da yayınlanması söz konusu. Yapımcı firmanın görüşmelerinin sürdüğü ifade edilirken, ekranda ya da dijitalde yer alması adına çalışmalar sürüyor.

Yapımcının diziyi yayınlayacak kanal arayışı devam ederken, izleyici de merak içerisinde gelişmeleri beklemekte. Yıllar sonra yeniden Çağatay Ulusoy’un ekrana dönmesini heyecanla bekleyen hayranları, şu sıralar iyice gerilmiş durumda! Zira dizinin dijitale kayma ihtimali de söz konusu! İlerleyen günlerde bakalım nasıl gelişmeler yaşanacak? Bizler de sizlerle paylaşacağız…