Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, hala unutulamayan dizisiyle bir anda 51 ülkede TT oldu!

Engin Akyürek, hala unutulamayan dizisiyle bir anda 51 ülkede TT oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay –Ünlü Oyuncu Engin Akyürek, şimdilerde Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinin heyecanını yaşıyor. Ancak oyuncunun 2014-2015 yılları arasında yayınlanan Kara Para Aşk dizisi, dünyanın pek çok ülkesinde büyük bir ilgiyle izleniyor. Akyürek ise üzerinden geçen 7 yıla karşın, bu diziyle TT olmayı başardı kısa bir süre önce!

Ünlü Oyuncu, rol aldığı diziler sayesinde özellikle Latin Amerika ülkelerinde adeta bir Hollywood starı gibi karşılanmıştı. Akyüreki’in Türkiye sınırlarını aşan ünü, şimdilerde yeniden gündeme gelmesini sağladı. Oyuncunun Kara Para Aşk dizisi, pek çok ülkede ortalığı kasıp kavurmakta.

Aksiyon ve dram türündeki dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Erkan Can’ın başrolde yer alıyordu. Mart 2014’te başlayan ve Temmuz 2015’e kadar süren dizi, ekranın dikkat çeken yapımlarındandı. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yapmıştı.

Engin Akyürek, hala unutulamayan dizisiyle bir anda 51 ülkede TT oldu! 8

Engin Akyürek, bu dizinin ardından pek çok yapımda rol aldı. Son olarak ekranlara Sefirin Kızı dizisiyle gelmişti. Bu dizide de önce Neslihan Atagül ve ardından da Tuba Büyüküstün ile tekrar bir araya geldi.

Şu sıralar ise Disney Plus’ın Türkiye platformu için çekilen ve hikayesini kendisinin yazdığı Kaçış isimli dizide İrem Helvacıoğlu ile birlikte rol alıyor. Dizinin çekimleri Gaziantep’te sürerken, Engin Akyürek’in de bir süre önce koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Çekimleri duran dizinin şimdilerde yeniden başladığı biliniyor.

Engin Akyürek ise Kara Para Aşk ile bir kez daha gündemde! Dizinin dünyada pek çok ülkede gösterilmesi ile Engin Akyürek de sık sık sosyal medyanın gündemine geliyor. Son olarak, Finlandiya, Tanzanya, Endonezya, Belçika, Avustralya’nın da aralarında bulunduğu 51 ülkede Akyürek, TT oldu.

Engin Akyürek, hala unutulamayan dizisiyle bir anda 51 ülkede TT oldu! 9

Oyuncunun şu sıralar ayrıca Sefirin Kızı dizisinin de farklı ülkelerde gösterilmesiyle yabancı hayran sayısı artıyor! Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Sefirin Kızı dizisi, İspanya’da yayınlanmaya başladı ve ilk bölümüyle de büyük bir ilgi gördü. Anlaşılan Engin Akyürek, önümüzdeki günlerde de sık sık sosyal medyanın gündemine gelmeye devam edecek…