Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinin kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı

Süslü Korkuluk dizisinin kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’i buluşturan, OGM Picture imzalı yeni Netflix dizisi Süslü Korkuluk’un çekimleri için hazırlıklar sürmekte. Uzun zamandır gündemde olan diziden gelecek haberler heyecanla karşılanıyor. Dizinin kadrosuna yeni isimlerin katılımı da devam etmekte…

Önce tv8 için hazırlanmaya başlayan, hatta tanıtımları dönen, ancak bütçenin yüksek olması sebebiyle anlaşma sağlanamayan dizi Netflix’e geçmişti. Okuma provalarının kısa bir süre önce başladığı da yönetmen Cem Karcı’nın sosyal medya paylaşımı ile öğrenilmişti.

Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı terziyi oynayacağı dizide aşık olacağı Esvet karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek. Salih Bademci ve Olgun Şimşek’in de kadroda yer aldığı diziye, geçtiğimiz günlerde Engin Şenkan’ın da katıldığı öğrenilmişti.

Merakla beklenen Süslü Korkuluk dizisinin hazırlıkları sürerken, aynı zamanda dizinin oyuncu ekibi de hızla tamamlanıyor. Bu ekibe katılan son isim ise Ece Sükan oldu…

Süslü Korkuluk dizisinin kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı 7

Uzun yıllardır modellik ve stil danışmanlığı yapan Ece Sükan, aynı zamanda oyunculuk konusunda da başarılı bir isim. Rol aldığı projelerde dikkat çeken Ece Sükan, Süslü Korkuluk dizisinin kadrosuna dahil oldu. Sükan’ın dizide Peyami’nin sağ kolu Suzi’yi canlandıracağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde ‘kötü kadın’ imajı ile yer alan Ece Sükan, başarılı oyunculuğu ile beğeni toplamıştı. Şeyma karakterine hayat veren Sükan, 10 yıllık dizi arasını bozmuştu Gülperi dizisiyle. Bu kez Süslü Korkuluk dizisiyle setlere dönüyor.

Zaten moda ile çok yakından ilgilenen bir isim olarak Süslü Korkuluk dizisinde modacı Peyami’nin en yakını olan Suzi olarak dizide yer alması da ayrı bir sürpriz oldu oyuncu için.