Ana sayfa Sinema Sürpriz proje! Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı, Bensu Soral ile başrolde!

Sürpriz proje! Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı, Bensu Soral ile başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular arasında dikkatleri çeken bir isim oldu Halit Özgür Sarı… Özellikle son rol aldığı atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de oynadığı Kadir rolüyle çok sevilmişti. Ancak rolü çok uzun sürmedi ve diziden ayrılmak durumunda kaldı. Hayranları için üzücü olan bu gelişmenin ardından yeni projesi merakla bekleniyordu.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman karakterini oynayarak dizilere adım atan Halit Özgür Sarı, ardından Hakan: Muhafız, Şampiyon ve Kırmızı Oda dizilerinde de rol almıştı. Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisinden ayrıldıktan sonra vatani görevini yapmıştı. Setlere yeniden dönen genç oyuncu bu kez bir sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

OGM Pictures ile Organic Film’in ortak yapımı olan ve Netflix için çekilen Özel Ders isimli sinema filminde oynuyor Halit Özgür Sarı… Oyuncunun partneri ise iddialı bir isim Bensu Soral…

Sürpriz proje! Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı, Bensu Soral ile başrolde! 7

İkilinin rol alacağı filmin yönetmenliğini son dönemin çok konuşulan isimlerinden Kıvanç Baruönü yapıyor. Senaryosunu ise Murat Dişli ile Yasemin Erturan kaleme aldığı filmin çekimleri ise hafta içinde başladı…

Çekimlerin başladığı, filmin yapımcısı OGM Pictures sosyal medya hesaplarından da duyuruldu. “Kıvanç Baruönü’nün yönettiği Private Lesson sete çıktı!⁠ Görüşmek üzere @netflixturkiye ????” notuyla yer aldı twitter’da.

Filmin konusu ile ilgili net bir bilgi yok ama genç kuşak oyuncuları bünyesinde toplayan filmin, gençlik filmi olacağı tahmin ediliyor. Filmde ayrıca genç oyunculardan son dönemin dikkat çeken isimleri Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de rol alıyor.

Bensu Soral da geçtiğimiz günlerde okuma provası ve hazırlık çekimleri sonrasında yaptığı bir röportajda filmden bahsetmişti. Hazırlığın biraz yorucu geçtiğini belirten Soral, “Yeni projenin hazırlık aşamasındayız, bu yüzden uzun sürdü, çok yorulduk” diye konuşmuştu.

Ayrıca Bensu Soral, projenin çok eğlenceli olduğunun da altını çizmiş ve yakın zamanda çekimlere başlayacaklarını ve çok heyecanlı olduğunu belirtmişti.