Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bölüm tanıtımıyla perişan etti! Yargı dizisi, yürekleri dağlayacak bir bölümle geliyor!

Yeni bölüm tanıtımıyla perişan etti! Yargı dizisi, yürekleri dağlayacak bir bölümle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının beğeni ile izlenen dizisi Yargı, her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldıkları dizi, yeni bölümüyle izleyenlerin içini dağlayacak adeta!

Zafer’in cesedinin ortaya çıkmasından sonra tüm aile bu acı ölümü öğreniyor. Ceylin kahrolurken, annesine babasının öldüğünü haber verirken evde büyük bir dram yaşanacak. Erguvan ailesinin evine düşen ikinci ateş, izleyici için de göz yaşları içinde bir bölüm olacak.

Bu akşam ekrana gelecek olan 26. bölümde Yargı dizisinde çok zor anlar yaşanacak! Herkes için adeta bir sınama günü olan cenaze töreninde Metin ve oğlu Çınar’ın zor anları da fragmanda görülüyor. Metin Amir, Ceylin ve ailesinin yüzüne bakmaya utanırken, zorlu bir karar almanın da arifesinde!

Yeni bölümde, Ali Seçkiner Alıcı’nın canlandırdığı Zafer karakterinin ölümünün büyük şok yaşatacak. Ay Yapım imzalı dizinin bu haftaki bölümü, izleyiciler için de çok zorlu anlara sahne olacak!

Yeni bölüm tanıtımıyla perişan etti! Yargı dizisi, yürekleri dağlayacak bir bölümle geliyor! 7

Zafer’in ölümüyle yüzleşen Ceylin durumu kabullenmekte güçlük çekerken, Ilgaz ise Ceylin’in geçirdiği sinir krizi geçirdiği anlarda ona destek oluyor. Ceylin, babasının  ölümünü ailesine haber vermeye Ilgaz ile birlikte gidiyor. Acı gerçeği öğrenen Gül yaşadıkları ikinci kayıp karşısında sarsılıyor.

Cenazede Zafer’in tabutunu taşıyan Ilgaz, “Ceylin’in kocası olarak buradayım, ailesiyiz biz artık onun.” sözleriyle Metin ve Çınar’dan Ceylin ve ailesine destek olmalarını istiyor. Ceylin’in Metin’i artık babası olarak gördüğünü söylemesi izleyenleri derinden etkilerken, Metin yaşadığı vicdan azabı karşısında eziliyor.

Tüm bu yaşananlar Çınar’ı perişan ederken Metin’in neye karar verdiği ise merak uyandırıyor. Ceylin ve Erguvan ailesinin Zafer’in başına gelenlerin sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği ise sürükleyici hikayesiyle büyük ilgi gören Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak. Metin’in babası Merdan ile konuşmasında, Çınar’ın yaptıklarının bedelini ödemesinin zamanının geldiğini söylemesi ise merak uyandırmakta…

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…