Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’tan Çağatay Ulusoy hayranlarını çok sevindirecek bir haber var!

Süslü Korkuluk’tan Çağatay Ulusoy hayranlarını çok sevindirecek bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un başrolü Esra Bilgiç’le paylaşacağı Süslü Korkuluk için hazırlıklar sürüyor. Arka arkaya yaşadığı talihsizlikler nedeniyle çekimlerine bir türlü başlanamayan diziden gelen son haber, özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarını çok mutlu edecek.

Süslü Korkuluk’un çok yakında başlayacağının ilk duyurulmasının üzerinden neredeyse 2,5 ay geçti. Ancak dizi, yaşadığı talihsizlikler nedeniyle bir türlü başlayamadı. Önce yayınlanacağı kanal TV8’le anlaşmazlık çıktı, sonra dizi Netflix’le anlaştı. Ardından dizinin başrol oyuncusu Alina Boz projeden çekildiğini açıkladı.

Ancak yavaş da olsa Süslü Korkuluk’ta işler ilerliyor, hazırlıklar tamamlanıyor. Bu arada diziden, özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarını çok sevindirecek bir haber geldi. Buna göre Süslü Korkuluk, ulusal kanal için planlandığından bölümler ona uygun olarak çok uzundu.

Süslü Korkuluk’tan Çağatay Ulusoy hayranlarını çok sevindirecek bir haber var! 7

Ancak plan değişip de dizi dijital platforma geçince bölüm sayısı mecburen arttı. Bu yüzden Süslü Korkuluk’un üç ya da dört sezon süreceği belirtildi. Bu da demek oluyor ki Çağatay Ulusoy hayranları, yakışıklı oyuncuyu doya doya seyredebilecek.

Her ne kadar Çağatay Ulusoy ön plana çıksa da Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden oluşuyor. OGM Pictures tarafından çekilecek dizide Olgun Şimşek, Salih Bademci gibi çok başarılı oyuncular var.

Bu arada dizide Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy’un rolleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ulusoy’un, TV8’de dizinin ilk yayınlanan tanıtımında da görüldüğü üzere bir modacıya hayat vereceği biliniyordu. Ulusoy, Peyami isimli bir modacıyı oynayacak. Dükkanına gelen ve evlenmek üzere gelinlik diktiği kadına aşık olacak Peyami. Esra Bilgiç ise Peyami’ye gelinlik diktiren Esvet isimli o kadına hayat verecek.