Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in kız çocuk annelerine mesajı var!..

Bergüzar Korel’in kız çocuk annelerine mesajı var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şu sıralar ailesiyle beraber Londra’da olan oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına yazdıklarıyla özellikle kız çocuk annelerine mesaj niteliğinde bir paylaşımda bulundu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Kasım ayında kızları Leyla’nın dünyaya gelmesiyle birlikte üçüncü kez anne baba olmanın heyecanını yaşadılar. Ünlü çift bir süredir herhangi bir projede  yer almıyor ve tüm zamanlarını çocuklarıyla ilgilenerek geçiriyor.

Kızı Leyla’nın kucağında olduğu doğada bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafın altına şunları yazdı; ‘Kızlara pembe giydirmek bence çok cinsiyetçi’ Ama kendi zevkine göre full siyah kahve ve gri giydirmek aşırı feminist! Hı hı canım evet sen de haklısın.

İster prenses ol kızım ister kovboy, ister tütüyle dolaş bale yap ister kamyonla kepçeyle inşaat.. Hayallerinin de özgürlüğün de rengi sensin. Sen en güzel renklerin ta kendisisin.”

Bergüzar Korel'in kız çocuk annelerine mesajı var!.. 7

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan üç çocuk annesi Bergüzar Korel sık sık çocuklarıyla beraber pozlarını paylaşarak takipçilerini mest ediyor.

Korel, çocukları Ali, Han ve Leyla ile yaptığı paylaşımlarda çocuklarının yüzünü göstermemeye önem veriyor. Oyuncu yine kural bozmadı, Bergüzar Korel’in 3.5 aylık kızı Leyla’nın yüzünü sakladığı paylaşımı hayranlarından kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.