Ana sayfa Sosyal Medya Talat Bulut genç oyunculara ağır laf attı, Can Yaman’a ise destek oldu, toz kondurmadı

Talat Bulut genç oyunculara ağır laf attı, Can Yaman’a ise destek oldu, toz kondurmadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Talat Bulut, 85. bölümde yapıma veda etmişti. Dizinin bitmesinin ardından yaptığı açıklamalar dikkat çeken Bulut, bu sefer de genç oyuncular hakkında konuştu. Tamer Karadağlı’nın genç oyuncular hakkındaki popülerlik odaklı sözlerini de usta aktöre hatırlatıldı.

Yapımcıların oyuncu seçimlerini sosyal medyadaki takipçi sayılarına bakarak belirlediği şeklinde anlaşılan Tamer Karadağlı’nın açıklamalarını yorumlayan Talat Bulut, “Bu yeni bir şey değil. Bu tercihi kullananlar, bundan 10 sene önce de tercihi kullananlar için ben söylüyordum. 10 milyon takipçisi ile sinema filmi yapıp o sayının salona geleceğini düşünen insanların yanıldıklarını gördük. Ama televizyon biraz daha farklı. Bu tamamen popülasyona uygun, bu tür popüler insanların bir araya getirip, belki reyting yapar mıyız diye, ama takipçi sayısı evinde oturup kumandaya basıyor. Neyi seyredeceğini de gerçekten bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

Televizyon işlerinin aslında biraz da şans olduğunun altını çizen Talat Bulut, tutarsa devam ettiğine vurgu yaptı. Bulut, ABD’de sabun köpüğü gibi görülen diziler için bile ciddi seyirci araştırmaları yapıldığını hatırlattı.

Türkiye’deki dizilerin hemen hemen hepsinin sabun köpüğü gibi olduğunu ifade eden usta oyuncu, “Güzel kadın, yakışıklı erkek ama o da bir yere kadar” dedi.

Türkiye’de oyuncuların kendilerine yatırım yapmamalarını da eleştirine Bulut, hiç oyuncu olamayacak kişilerin bile güzellikleri ile rol kaptıklarını da ima etti.

Talat Bulut’a Can Yaman’ın İtalya’da Sandokan isimli dizide rol alması ve bölüm başı da 100 bin Euro alacağına yönelik iddialar soruldu..

“Ne güzel alsın ya. Tanışıyoruz. Çok da şeker bir çocuk. Bunlar doğru şeyler Can Yaman için. Yurt dışından gelen bir sürü isimleri biz coşku ile karşılamıyor muyuz? Anlamsız bir şekilde. Onunda İtalya’da bir yer buluyor olması, Can Yaman’ın fiziğinden, belki yeteneğinden, belki etkileyici görüntüsünden sağlanıyor olabilir. Ne güzel, kazansın.”

Talat Bulut’un açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.