Ana sayfa Sosyal Medya Talat Bulut, ayrıldığı Yasak Elma’ya sonradan katılan oyunculara laf mı attı?

Talat Bulut, ayrıldığı Yasak Elma’ya sonradan katılan oyunculara laf mı attı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Talat Bulut, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yeniden diziye dönmek gibi bir durumunun olmadığını yineleyen oyuncu, geri dönüş diye bir şey olmadığını, dizide sürpriz temasının kendisi olmadığını ifade etti.

“Nöbetçi aktör hiç değilim. Kapıda bekleyeyim, böyle beni ne zaman çağırırlar diye” konuşan usta oyuncu bir anlamda dizinin senaristlerine de laf atmış oldu. Meslektaşlarına bir gönderme olabileceği yönünde söylemler de vardı, bu konu da Bulut’a soruldu. “Nöbette olan kim var bilmiyorum” diye konuşan usta oyuncu, bunu kendisi ile ilgili söylediğini ifade etti. Kendi kendine gönderme yaptığını anlatan Bulut, “Beni hiç aramayın nöbette değilim, beni aramayın mantığında söylediğim bir şey” ifadesini kullandı.

Yasak Elma dizisine sonradan katılan oyunculara mı laf attığı şeklindeki soruyu da yanıtlayan Talat Bulut, yeni bir işe başlamayı prensip edindiğini vurguladı ve sonradan dizilere katılan oyuncular için de açıklamalar yaptı. Bilindiği üzere Yasak Elma’ya sonradan katılan isimler Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan olmuştu. Son olarak da diziye Nilperi Şahinkaya’nın katıldığı ortaya çıkmıştı.

Talat Bulut, şu sözleri ile çok dikkat çekti: “O, onların tercihleri. Ben onlara da bir şey söyleyemem. İster istemez bakmayın siz Türkiye genelindeki işsizlik oranları artıyor. Türkiye’de aktörlüğün de hiçbir anlamı yok. Onun için de insanların birkaç bölüm çalışıp, yıllık giderlerini karşılayabilecek bir bütçeye sahip olmaları son derece doğal bir şey. Bu benim için de geçerli. Ama benim tercihim her zaman yeni bir işe yeniden başlamak. Hep de böyle oldu. Bundan sonra da böyle devam edecek.”

Pandemi nedeniyle tüm dünyada yaşanan ölümlere rağmen hala önlemlerin yeterince alınmamış olmasını eleştiren oyuncu, “En büyük bela koronavirüsü. Ondan hala kurtulmuş değiliz. 2021’e taşınacağı çok aşikar ama buna rağmen maalesef ‘bana bir şey olmaz’ mantığı ile maske, mesafe, temizlik uyulmuyor” diye konuştu.

Talat Bulut’un açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.