Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı 6 bölümde efsane oldu, dizi hayranları daha şimdiden özledi!

Tamer Karadağlı 6 bölümde efsane oldu, dizi hayranları daha şimdiden özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Savaşçı, 5. sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Bu başlangıcı bomba yapan gelişme Tamer Karadağlı’nın projeye katılmasıydı. Dizi hayranları uzunca bir süre Albay Oktay Göktürk karakterini izleyeceklerini düşünüyordu. Ancak durumlar böyle değil.

Tamer Karadağlı, yapımcı çok yakın arkadaşı olduğu için ve senaryoda da role ikna olduğu için projeyi kabul ettiğini açıklamıştı. Ancak oyuncunun Savaşçı projesindeki yeri sadece 6 bölümlük oldu… Albay Göktürk artık hikayede yok… 105. bölüm ile birlikte diziye veda eden Tamer Karadağlı’nın arkasından bu vedaya üzülen milyonlar var…

Savaşçı dizisi hayranları usta oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına birçok mesaj yazdı. “Hoşçakal efsane seni özleyeceğiz” diye yorum bırakan hayranlar, muhteşem bir performans sergilediğini de ifade eden mesajlar yazdı.

Tamer Karadağlı’nın yer aldığı bölümlerin çok duygusal, etkileyici olduğunu ve akıldan çıkmayacağını belirten Savaşçı hayranları, oyuncunun kısa süre kalmasına rağmen iz bıraktığını da belirttiler.

Tamer Karadağlı 6 bölümde efsane oldu, dizi hayranları daha şimdiden özledi! 7

Tamer Karadağlı’nın veda mesajına Savaşçı dizisinin resmi hesabından da yanıt verildi. Verilen yanıtta, “Keşke gitmeseydin” ifadesi dikkat çekiyor. Yani dizide kalması istenmiş ama usta oyuncu sadece 6 bölüm kalmayı kabul etmiş.

Tamer Karadağlı’nın hayranları, şimdi de Netflix’te yayınlanacak olan Taylan Biraderler’in yönetmenliğini yaptığı, Engin Günaydın’ın hikayesi olan Andropoz’u merakla bekliyor…