Ana sayfa Dizi Haberleri Tansel Öngel geldi, Masumlar Apartamanı dizisinde hiç bir şey eskisi gibi olmaz!

Tansel Öngel geldi, Masumlar Apartamanı dizisinde hiç bir şey eskisi gibi olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT’de Salı günleri yayınlanan bu sezon başlayan dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta rekor kırarak ekran seyrine devam ediyor. Güçlü kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çeken diziye bu bölüm Tansel Öngel katıldı.

11. bölüm dün akşam yayınlandı ve Tansel Öngel de kısa bir sahnede olsa bile ekranda göründü.Oyuncu, Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin aşkı Naci karakterine hayat veriyor.

Naci ve Safiye’nin geçmişte yaşanan anları ekrana gelmiş, okul yıllarında büyük aşklarının bir kaza ile yarıda kalması da izleyicileri fazlasıyla üzmüştü. Naci’nin öldüğü düşünülüyordu. Safiye de ondan haber alamamıştı.

Ancak aradan geçen yılların ardından Naci geri döndü. Aşkı Safiye’yi buldu ve onun kapısını çaldı. Masumlar Apartmanı 11. bölüm final sahnesinde de Naci ile Safiye’nin yıllar sonra buluşması dizide duygusal anlar yaşattı.

Safiye’nin sırrı Naci idi. Şimdi o sır açığa çıkacak. Safiye’nin hayatında da her şeyin baştan aşağıya değişmesi bekleniyor.

Safiye’nin ilk ve son aşkı olan Naci, ona dair pek çok sırla hikayeye dahil oluyor. Safiye’nin tertemiz ama gizli dünyasını aydınlatacak olaylara gebe olan bu karşılaşma hikayeye çok şey katacak.

Tansel Öngel, adeta Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’yi iyileştiren, ona hayatı yeniden tattıran birisi olacak gibi duruyor. İzleyiciler de bunu çok arzu ediyor.