Ana sayfa Sosyal Medya Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı’ndan sonra herkesin aklını başından alacak bir rolle dizilere dönüyor!

Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı’ndan sonra herkesin aklını başından alacak bir rolle dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tansel Öngel, iki sezon başarıyla devam eden Masumlar Apartmanı dizi projesine konuk oyuncu olarak katılmış ama canlandırdığı Naci karakteriyle hikayenin en önemli isimlerinden birisi haline gelmişti.. İzleyicilerin büyük desteği ile hikayede uzun süre kalma başarısı sergileyen Tansel Öngel, başarılı oyunculuk performansıyla da çok ilgi çekti.

Son dönemde birbirinden farklı rollerle ekranda görmekte olduğumuz, sinema filmlerinde de rol alarak kariyerinde yoğun bir dönem yaşayan oyuncu, yeni sezonda Hayat Bugün isimli yeni dizinin başrolünde yer alıyor. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Şerif Erol ve Mert Denizmen ile birlikte Hayat Bugün dizisinin başrolündeki diğer isim ise Tansel Öngel oldu.

Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı'ndan sonra herkesin aklını başından alacak bir rolle dizilere dönüyor! 7

Dizide kalp damar cerrahı Aras Erdem karakteri ile yerini alan oyuncu, çok önemli bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacağını belirtti. Tansel Öngel, “Bütün doktorlarımız çok kıymetli. Biz bu iş ile bir kez daha anladık ki, kesinlikle çok ilahi bir şey yapıyorlar. Benim oynadığım karakter bir insanın kalbini eline alıp, onu yeniden hayata döndürmeye uğraşan doktorlardan, işini çok seven bir doktor” diye konuştu.

Bu dizi sayesinde doktorluğun ne kadar önemli bir meslek olduğunu anladığını da ifade eden oyuncu, çekimlerden önce bir hastaneye giderek burada ön çalışmalar yaptıklarını da söyledi.

Tansel Öngel, “Doktorların hayatlarına bir kez daha şahit olduk, ne kadar zor, ne kadar kıymetli bir şey yaptıklarına şahit olduk. İnanın onların hayatlarına şahit olsak, gerçekten saygımız daha çok artar. İşte bu dizi buna yol açacak” şeklinde açıklama yaptı.