Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan dizi başlamadan büyük bir yanlıştan geri dönüldü!

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan dizi başlamadan büyük bir yanlıştan geri dönüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni dram dizisinin başrolünde Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisi bir araya geldi. Gold Film tarafından hazırlıkları uzun süredir yapılan dizinin çekimleri devam ediyor.

Birçok kişi tarafından kamu yayıncısı TRT1’in Masumlar Apartmanı isimli dizinin yerine koymayı düşündüğü şeklinde ifade edilen Cennetin Çocukları isimli dizide önemli bir değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Dizi, Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlandı. Genelde uyarlama dizilerde kitabın ismi konulurdu ama bu dizi için Cennetin Çocukları isminin kabul gördüğü bir süredir basında gündeme geldi. Dizinin ilk çekimlerine başlandığında da Alp Navruz, klaket ile görüntü vermiş ve Cennetin Çocukları isim de ilk kez ifade edilmişti.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu'nu buluşturan dizi başlamadan büyük bir yanlıştan geri dönüldü! 7

Ancak son anda daha dizinin tanıtımları başlamadan isim değişikliği yapıldığı da ortaya çıktı. Yürek Çıkmazı ismiyle sunulacak olan yeni TRT1 dizisinde bir yanlıştan da dönülmüş oldu. Çünkü kitabın ismi dizinin hikayesine çok uygundu ve Cennetin Çocukları isminin neden tercih edildiği de sorgulanmıştı.

TRT1’de yakında ekranlarda izleyeceğimiz Yürek Çıkmazı isimli dizide Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin etkileyici partnerliği heyecanla bekleniyor. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı ve sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.

Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş gibi önemli isimleri de bir araya getiren Yürek Çıkmazı dizisi, psikolojik derinliği olan bir hikaye ile geliyor.

Alkolün etkisindeki bir adamın, kişilik bozukluğu ve şiddete meyilli olması üzerinden anlatılacak olan Yürek Çıkmazı dizisinde, çocukları için hayata tutunmak zorunda olan bir kadının da etkileyici hikayesini bulacaksınız.

Dramı çok ağır olması nedeniyle Masumlar Apartmanı dizisine benzerlik içerdiği de görülüyor. Psikolojik derinlikli sahneleri ile Yürek Çıkmazı dizisinin TRT1’de etkili bir çıkış yapması kimseyi şaşırtmayacaktır.