Ana sayfa Dizi Haberleri Tansel Öngel yıllar önce hayalini kurdu, Hayat Bugün dizisi ile gerçek oldu!

Tansel Öngel yıllar önce hayalini kurdu, Hayat Bugün dizisi ile gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında yayınlanan Amerikan dizisi New Amsterdam, dünya çapında geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Netflix’te yayınlanan dizinin tüm dünyadaki ilk yerli uyarlaması ise Hayat Bugün isimli proje oldu. Show TV ekranında ilk bölümü 19 Ekim perşembe akşamı yayınlanan Hayat Bugün dizisinde çok önemli bir oyuncu grubu buluştu.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye sosyal medya platformlarında da izleyiciler yoğun bir ilgi gösterdi. Ulaş Tuna Astepe’nin daha önce açıkladığı gibi iyilik dağıtan ve pozitif bir mesaj veren Hayat Bugün, ekran başına geçenlerde güzel bir izlenim bıraktı.

New Amsterdam dizisi ilk yayınlandığı dönemde izleyenler arasında Tansel Öngel’in de olduğu, oyuncunun açıklaması ile anlaşıldı. Orijinal hikayede Doktor Floyd Reynolds karakterinin Türk uyarlamadaki ismi Doktor Aras Demirci ve Tansel Öngel tarafından bu karakter canlandırılıyor. New Amsterdam yayınlandığı zaman bu diziyi Türkiye’de yapma hayali kuran Tansel Öngel, 4 yıl sonra hayal ettiği projeye kavuştu.

Tansel Öngel yıllar önce hayalini kurdu, Hayat Bugün dizisi ile gerçek oldu! 8

Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü ile Show TV’de katıldığı programda konuşan Tansel Öngel, 2018 yılında söylediği sözü hatırlattı ve şunları aktardı:

“İlk çıktığı hafta New Amsterdam’ı izledim. ‘Keşke bu işi biz yapsaydık’ dedim. Sonra Saner abi (Ayar) aradığında aradan 2,5 yıl geçmişti. Hem şaşırdım hem şaşırmadım.”

Tansel Öngel’in bu sözlerinden anlaşılıyor ki, yapımcı Saner Ayar, New Amsterdam dizisinin yerli versiyonunu yapmaya 2020 yılında karar vermiş. Bu da gösteriyor ki, dizinin hem lisans anlaşmaları hem de ekibin oluşturulması uzun bir süreye yayılmış.

Tansel Öngel yıllar önce hayalini kurdu, Hayat Bugün dizisi ile gerçek oldu! 9

Tansel Öngel, dizide yer alan doktor karakterlerinin sağlık alanında bir örnek teşkil edebileceğini de düşünüyor. Dizide kalp damar cerrahı Aras karakteri, az ameliyat yapması ile dikkat çekecek ve bunun nedenini de her şeyin ameliyat ile çözülmesine gerek olmadığı düşüncesi olacak.

Bu anlamda da Tansel Öngel’in karakterinin diziyi izleyenlerde çok olumlu bir yansımasının olacağını görebilirsiniz. Oyuncu, dizinin sağlık dünyasına etkisi konusunda ise “Bizim hikayemizdeki doktorlar bence birçok insana örnek olacak. Gerçekten öyle” şeklinde konuştu.