Ana sayfa Dizi Haberleri Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz’in sosyopat Selçuk’unu bakın hangi hayvana benzetiyor?

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz’in sosyopat Selçuk’unu bakın hangi hayvana benzetiyor?

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BBC’nin Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla ve oyunculuklarla da çok konuşulmakta. Başrolde yer alan Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen ile birlikte dizinin pek çok oyuncusu, başarılı performansları ile dikkatleri çekiyor.

Bu isimlerden bir tanesi de Tarık Emir Tekin. Şevval Sam ve Metin Tekin’in oğulları olan Tarık Emir Tekin, dizide sosyopat bir adam olan Selçuk’a hayat veriyor.

Rolünü o kadar iyi oynuyor ki izleyicilerden de büyük bir beğeni almakta. Oyunculuğu ile konuşulmaya başlayan Tarık Emir Tekin, Gazeteci Ayşe Arman’a bir röportaj verdi.

Tekin, rolüne hazırlanırken bir psikolog ile çalıştığını aktardı. Oyuncu, Selçuk’un karakteristik özelliklerini ortaya çıkarırken bir uzmana danışmasının, yol haritasına katkısı olacağını düşündüğünü aktardı.

Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un da benzer bir araştırma sürecinde olduğu dönemde, Selçuk’un davranışsal bozuklukları ile ilgili çalışmalar yaptığını aktardı.

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz'in sosyopat Selçuk'unu bakın hangi hayvana benzetiyor? 9

En çok ilgi çeken bir başka dikkat çekici sözleri ise Selçuk karakterini Kartal’a benzetmesi olan Tarık Emir Tekin’in. Oyuncu, bu durumu da şöyle açıklıyor röportajda:

““Animal Studies”, benim okulda öğrendiğim bir yaklaşım biçimi karakter yaratma sürecinde. Bir hayvanın özellikleri içselleştirildiğinde, yaratılan karakterin bedeninde nasıl bir etkisi olabileceğini deneyimlediğimiz bir çalışma stili. Bana Selçuk’un özellikle fizikalitesini keşfederken çok yardımı oldu.”

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz'in sosyopat Selçuk'unu bakın hangi hayvana benzetiyor? 10

Her sahnenin farklı zorlukları olduğunu ifade eden Tekin, senaryo eline geçer geçmez, dizide partneri Nil’i oynayan Nazlı Bulum ile saatlerce FaceTime aracılığı ile prova yaptıklarını da belirtmekte.

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz'in sosyopat Selçuk'unu bakın hangi hayvana benzetiyor? 11

Bu arada sosyopat bir karakteri de oynasa, sokakta insanların kendisine olumlu tepkiler verdiğini belirten Tarık Emir Tekin, “Herkes çok kibar ve içtendi. İnsanlardan güzel şeyler duymak beni gerçekten çok mutlu ediyor. Kalbim sıcacık oluyor” diye konuşmakta.