Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor!

Beren Saat’in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de oyunculuklarıyla, başarılı kariyerleriyle, doğal ve samimi tavırlarıyla çok sevilen isimler. Beren Saat, Aslı Enver ve Ezgi Mola, aynı zamanda sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar. Alttan gelen yeni nesillerin başrollere oturdukları süreçte, biraz daha kıdemli oyuncular olarak daha seçici olmaya başladılar rol aldıkları yapımlarda. Pek çok başarılı işte yer alan bu üç ünlü ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk sırada Aslı Enver var. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri hala hafızalarda olan oyuncu, geçtiğimiz sezon sonuna doğru başlayan ve pandemi nedeniyle uzunca bir süre ara veren Babil dizisinde başrolde yer almıştı.

Enver’in Nihal isimli bir polisi oynadığı dizinin reytingleri ne yazık ki erken finaline neden oldu. Halit Ergenç, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu gibi sağlam bir kadrosu olmasına karşın dizi bitti.

Aslı Enver, o günden beri bir başka projede yer almadı. İki kedisi ve yeni sahiplendiği köpeği ile, pandemi sürecini çoğunlukla evinde geçiriyor oyuncu.

Beren Saat'in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor! 11

Yaptığı paylaşımlarda da sakin, huzurlu bir dönem geçirdiği ve dinlenmeyi tercih ettiği anlaşılıyor. Ancak herkes gibi o da sürekli evde olmaktan sıkılmış olacak ki kendisini dışarı atmış!

Beren Saat'in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor! 12

Kimi zaman köpeği ile ağaçlık alanlarda dolaşan oyuncu, bu kez köpeğini almadan çıkmış sokağa. Yüzünde maske olmaması ile bir başka ayrıntı. Muhtemelen fotoğraf için çıkardı. Ancak tabii fotoğrafların eski bir döneme ait olma ihtimali de var. Oyuncu ‘tbt’ gibi bir not da eklememiş.

Beren Saat'in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor! 13

Gelelim Beren Saat’e… Netflix’te oynadığı Atiye dizisinin 3. sezonunu da bitiren Beren Saat’in, hayranlarına yapacağı güzel sürpriz merakla bekleniyor! Oyuncunun bir süredir müzikle uğraştığı ve bir albüm çıkaracağı gündeme gelmişti.

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte pandemi sürecinde evde bol bol müzik çalıştıkları biliniyor. Saat’in geçtiğimiz günlerde de stüdyoya girerek okuma yaptığı da paylaşımlarında görülmüştü.

Bu arada keyfi hayli yerinde olan Beren Saat’in son pozu da dikkat çekti. Oyuncunun “Bahar gelmiş buraya” notuyla yaptığı paylaşımı aşağıda…

Beren Saat'in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor! 14

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola ise şu sıralar sağlığı için yeni yöntemler deniyor. Oyuncunun bir süredir kilo vermeye çalıştığı görülüyordu. Aynı zamanda beslenme düzeninde de değişiklere başlamış.

Vegan beslenmeye dikkat ettiğini anlatan oyuncu, ayrıca sağlığın içerden geldiği tezini de ciddiye alanlardan. Bir sağlık kuruluşunda başladığı süreci de hayranları ile paylaştı. Ezgi Mola, kısa süre önce tüm iç organlarının tarandığı, bir check-up’tan geçtiğini, sonrasında ozon ve glutatyon tedavisi görmeye başladığını aktarıyor.

Bu sayede güne dinç bir şekilde uyandığını da belirtmiş Ezgi Mola…

Beren Saat'in bahar getiren pozu! Aslı Enver kendini sokağa attı! Ezgi Mola içten dışa yenileniyor! 15