Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tarık Tarcan yıllar sonra ortaya çıktı, sözleriyle herkesi şoke etti!

Tarık Tarcan yıllar sonra ortaya çıktı, sözleriyle herkesi şoke etti!

tarafından ker_def
Tarık Tarcan’ın Posta gazetesinde yer alan sözleri olay oldu.

Öyle cümleler söyledi ki, sözünü kimseden sakınmadı.

Ünlü oyuncu Tarık Tarcan, ülkemizin gidişatına yönelik de hiç iyimser olmadığını anlattı.

İşte o çarpıcı söyleşiden ilginç ifadelerin yer aldığı bölümler:

“Çok iyi gözlem yaparım. Her şey din, iman, para oldu. Sadece Türkiye değil, dünya da bunu yaşıyor. Trump diye bir ruh hastası çıktı. Trump, hiçbir ahlaki değeri tanımıyor. Her şeyi para üzerine kuruyor. İstediği her şeyi faşistçe yapıyor. Bakın ben Bozburun’da yaşıyorum. Herkes birbirine miras yüzünden küsmüş. Kendi akrabalarımda bile bu var. Aynı annenin sütünü emiyorsun ama işin içine para girince küsülüyor. Sosyolojide, “Bir toplumu bozmak istersen dilini, dinini, kültürünü boz” derler. Ülkemizde de her şeyi bozdular. Bizim de her şeyimizi bozdular. Ne kültür ne de ahlak kaldı. Ben iyimser değilim.

“HER ŞEYİM VAR AMA KÜÇÜK”

Çok paralar kazanmadım. Şerefimle yaşayacak parayı kazanmayı ölçü edindim. Onu da becerdim. Ayda yaklaşık 1.500 lira harcıyorum. Cebimde 50 lirayla geziyorum. Evim, arabam, küçük bir teknem var. Her şeyim var ama küçük.

“BÜYÜK BEDELLER ÖDEDİM”

Büyük bedeller ödedim ben bu sektörde. Kokuşmuşluk diz boyuydu. Yakışıklı, sağlıklı, boylu boslu, spor altyapılı insanlarız. İçinde aşk, sevgi, saygı olmayan çok insanla karşılaşıyorsun. Yaşıtın ya da senden büyük hanımlarla ilişki yaşıyorsun. Ruhun çürüyor. Bunlar birçok değeri yüreğinden götürüyor. 60 yaşına geldim. Birkaç kez evliliğin ucundan döndüm. Evlenemez oldum. Çünkü inancımı kaybettim.

Tarık Tarcan yıllar sonra ortaya çıktı, sözleriyle herkesi şoke etti! 7

“PARA BİLE KONUŞMADIM”

(Mesleğe) Küsmedim. Düzgün, ayakları yere basan bir proje olursa neden olmasın? Ama zaten yapımcılar da eskisi kadar aramıyorlar. En son Demet Akbağ ile Çağan Irmak’ın bir filminde oynadım. Çağan “Abi beş dakikalık bir rol yazdım. Oynar mısın?” dedi. “Neden oynamayayım oğlum?” dedim. Para bile konuşmadım.

“JÖNLÜK YAŞIMIZ GEÇTİ”

Dizici değilim. Jönlük yaşımızı geçtik. Karakter olayına girmemiz lazım. Bunu piyasa bilmediği için “Bu yıllarca başrol oynadı. Şimdi çağırırız ama kabul etmez” diye düşünüp eskisi kadar aramıyorlar. Bu kadar iş yapmış bir adam olarak davet edilmem gerekiyor ama kimse çağırmıyor. Umre’ye gitsem her programa çağırırlar.”