Ana sayfa Dizi Haberleri Tekrarı yayınlanan Aşk-ı Memnu final bölümüyle bakalım nasıl bir başarıya imza atacak?

Tekrarı yayınlanan Aşk-ı Memnu final bölümüyle bakalım nasıl bir başarıya imza atacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisi hala tekrarlarıyla bile reyting almaya devam ediyor. Dizinin halen yine tekrarı yayınlanıyor. Perşembe günü final bölümüyle ekrana gelecek dizinin yaratacağı olay merakla bekleniyor.

Aşk-ı Memnu için tüm zamanların en unutulmaz Türk dizilerinden bir demek hiç de yanlış olmaz. Yayınlanmasının üzerinden 12 sene geçmesine rağmen hala etkisini sürdüren dizi kimbilir kaçıncı kez tekrarlanan eski bölümleriyle olay yaratıyor.

Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümleri halen Kanal D’nin gündüz kuşağında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin final bölümü perşembe günü ekrana gelecek. Onlarca kez yayınlanmasına rağmen her seferinde büyük olay yaratan Aşk-ı Memnu’nun bu kez ne gibi bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Tekrarı yayınlanan Aşk-ı Memnu final bölümüyle bakalım nasıl bir başarıya imza atacak? 7

Aşk-ı Memnu bugüne kadar defalarca kez tekrarlandı. Her seferinde izleyiciler ilk kez yayınlanıyormuş gibi heyecanla seyretti. Aşk-ı Memnu’nun en son tekrar bölümü yaklaşık yedi ay önce Teve2’de yayınlanmıştı. Dizi, hakkında yapılan yaklaşık 3 bin paylaşımla sosyal medyanın gündemine yerleşmişti.

2008-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya ile Selçuk Yöntem’in başrollerini paylaştığı dizi final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçmişti. Aşk-ı Memnu toplam izleyicide 23,4 ve AB grubunda 27,1 izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Aşk-ı Memnu birkaç gün önce hiçbir sebep yokken yine Twitter’da gündem olmayı başarmıştı. Bu kez izleyiciler Beren Saat’in canlandırdığı Bihter Ziyagil’e sahip çıkan paylaşımlar yapmıştı. Behlül’ün Bihter’i yüz üstü bırakmasını hazmedemeyen izleyiciler, duygularını tek tek mesajlarına yansıtmışlardı.