Ana sayfa Sosyal Medya Televizyona dizi çekmek insanlık dışı bir iş! Ceyda Düvenci hem eleştirdi hem de dizilerden uzak duruyor!

Televizyona dizi çekmek insanlık dışı bir iş! Ceyda Düvenci hem eleştirdi hem de dizilerden uzak duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 yıldır televizyon dizisinde yer almayan Ceyda Düvenci’nin geçerli bir nedeni var! Doğallığı çok seven ve bakımsızlık ile doğallığın farkını da ortaya koyan isimlerden birisi de Ceyda Düvenci… Doğal saçlarıyla dikkat çeken oyuncu, bakımına özen gösteriyor ama doğal görünmek için de elinden gelen çabayı sergiliyor.

1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, 1995 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor. Binbir Gece dizisindeki Bennu karakteri ile büyük beğeni kazanan Ceyda Düvenci, Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Elif karakteri ile de akıllara yazıldı.

Son yıllarda dijital dizileri tercih eden oyuncu, 2021 yılında Öğrenci Evi isimli Exxen platformunun dizisinde yer aldı. Oyuncu, Prens isimli dijital dizide de 7 bölüm rol almıştı. Televizyon ekranında en son 2018 yılında 8. Gün dizisinde izlediğimiz Ceyda Düvenci, 4 yıldan daha uzun bir süredir televizyon işlerini kabul etmiyor.

Televizyona dizi çekmek insanlık dışı bir iş! Ceyda Düvenci hem eleştirdi hem de dizilerden uzak duruyor! 9

Televizyon projelerinde yer almamasını istediği gibi bir proje bulamasına bağlayan Ceyda Düvenci, “Kafa dengi bir şey bulamıyorum. Senaryosunu beğenemiyorum. Senaryosunu beğensem, yapımcı ile uzlaşamıyorum” dedi.

Dijitalin daha özenli gibi anladığını belirten Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak’ın projelerinde de bu detayı fark ettiğini anlattı.

Dijital projelerde reyting derdinin olmamasının ve bölüm yetiştirme sorununun da bulunmamasının önemli detaylar olduğunu söyleyen oyuncu, çalışma koşullarının daha uygun olduğunu ifade etti.

Ceyda Düvenci, “Televizyonda öyle değil. Bir bölümde her şey değişiyor. Reytinglere göre her şeye karar veriliyor. Zaten 2 saat bir dizi, insanlık dışı bir performans bence. Artık meseleden uzak kaldıkça da aklım çok almıyor. Oturup 2 saat bir diziyi izlemek bile zor. Çekmenin ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz” açıklamasını yaptı.

Pandemi şartlarının da televizyona proje yapmayı zorlaştırdığını anlatan oyuncu, gelen tekliflerin içine sinmediğini ve bir proje kabul edecekse de bunun yapmak isteyeceği bir iş olması gerektiğini vurguladı.