Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde işler iyice karıştı. Avukat Engin’i öldüren kadın kim?

Yargı dizisinde işler iyice karıştı. Avukat Engin’i öldüren kadın kim?

tarafından kadir kadir
Yargı'da Engin'i öldüren kadın kim?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Yargı, soluksuz izlenilen yeni bölümü ve arkasında soru işaretleriyle pazar akşamına damga vurdu.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldıkları dizide, yeni bölüm iki aşığın kavuşmasına sahne olurken, ikili cinayetin sorumlusunu bulmak için var olan güçleriyle araştırmalarını sürdürüyor.

Ceylin’in olay gününe ait hafızasındaki kayıp parçaları bir araya getirmek için Tilmen’lerin Şile’deki evine giden çift, nihayet Ceylin’in olayları hatırlamaya başlamasıyla biraz rahat nefes alıyor. “Bir kadındı! Saçları rüzgarda savruluyordu. Bir kadındı… Saçları şampuan kokuyordu.” Peki, Engin’i öldüren bu kadın kim?

Sema Ergenekon senaristliğini yaptığı dizide daha önceki bölümleri hatırladığımızda fail konusunda birçok seçenek bulunuyor. Çünkü Avukat Engin sessiz, sakin kişiliği altında birçok kişiye tuzak kurmuş, onları ifşa etmekle tehdit etmişti.

Bu davranışların geçmiş bölümlerde Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin’e birçok düşman kazandırdı.

Yargı'da anne dayanışması

Peki, bu kadınlar kim olabilir? Sırrını ortaya çıkarmakla tehdit ettiği hakime Neva’mı, yüzme yarışında doping kullandığı için kızı intihara teşebbüs eden anne Aylin Erguvan mı, şoförleriyle kocasını aldatan ve bu durumu oğlunun öğrenmesiyle panikleyen Laçin Tilmen mi, yoksa kefenle Tilmen’lerin evine dayanan ve beddualar savuran Ceylin’in annesi Gül Erguvan mı?

Yeni bölüm ardından izleyiciler de benzer isimler üzerinde yoğunlaşsa da kafaların karışmış durumda olduğu kesin. Yine izleyicileri gelecek fragmanlarla parçaları tamamlamaya çalışacakları bir hafta bekliyor.

Yargı dizisinde kafalar karışık