Ana sayfa Dizi Haberleri Televizyonlar yavaş yavaş normal yayına geçiyor, bazı kanalların dizileri de yakında yayınlanmaya başlanacak…

Televizyonlar yavaş yavaş normal yayına geçiyor, bazı kanalların dizileri de yakında yayınlanmaya başlanacak…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 06 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki ayrı depremin ardından Türkiye tek yürek oldu. 10 ilimizi etkileyen depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Ekranın sevilen dizilerinin ünlü oyuncuları da bu süreçte vatandaşlarla birlikte ele ele çalışarak yardım çalışmalarına destek verdiler. Maddi ve manevi destekleri de sosyal medyaya yansıdı bazı oyuncuların. Sahada yardımseverlerle birlikte omuz omuza veren oyuncular, hem deprem bölgesine gönderilmek üzere gelen yardımların tırlara yüklenmesine yardım ettiler hem de sosyal medya hesaplarından pek çok önemli bilgiyi paylaşarak milyonlarca takipçilerine ulaştırarak sosyal medyada da ayrı bir çaba harcadılar.

Ünlü oyuncuların, sevilen isimlerin ülkemizde yaşanan felaket sonrasındaki bu çabaları da büyük takdir gördü. Setlerin durdurularak karavanların deprem bölgesine gönderilmesi ile ilgili Sinema Emekçileri Sendikası gibi sektörün öne çıkan kuruluşlarının çağrılarına destek verdiler. Yapımcıların da bu sese kulak vermesi ile birlikte dizi setleri durdu.

Televizyonlar yavaş yavaş normal yayına geçiyor, bazı kanalların dizileri de yakında yayınlanmaya başlanacak... 8

Oyunculardan bazılarının bizzat deprem bölgesine giderek enkaz kaldırma, yardım çalışmalarına da katıldığı biliniyor. Bu arada ekranda hiç bir dizi de yayınlamadı. Çekimler de durdurulunca oyuncularla birlikte dizi setlerinde çalışan emekçiler de sahaya koştular. Bazıları bulundukları illerde yardım çalışmalarına katılırken, bazı set emekçileri de deprem bölgesine giderek yardım çalışmalarına katıldılar.

Depremin ardından geçen 10 günün ardından, bazı kanalların ortak olarak yaptıkları deprem yayınlarının yavaş yavaş normal akışına dönmeye başlayacağı da gündeme geliyor. Kanal D’nin de bu kanallardan birisi olduğu konuşulmakta.

Televizyonlar yavaş yavaş normal yayına geçiyor, bazı kanalların dizileri de yakında yayınlanmaya başlanacak... 9

Ayrıca Show TV’nin de yine yabancı filmlerle normal yayın akışına dönmek üzere bir geçiş yayını yapmaya başlayacağı gündeme geldi. Gelecek haftadan itibaren de dizilerin çalışmalarının başlaması bekleniyor. Deprem sonrasında normalleşme sürecine geçilmesinin planlandığı ile ilgili bilgiler sonrası, kimi izleyicilerin dizilerin ne zaman yayınlanacağı şeklindeki soruları da sosyal medyaya yansıyor.

Kanalların ekiplerinin ve kimi malzemelerinin deprem bölgesinde bulunduğu biliniyor. Bu nedenle çekimlerin de henüz başlamaması nedeniyle dizi yayınlarının stok olup olmamasına bağlı olarak bir kaç hafta içinde ekrana gelmesi muhtemel…