Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu dernekten depremzedelere bir kaç gün içinde binlerce lira para toplandı…

Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu dernekten depremzedelere bir kaç gün içinde binlerce lira para toplandı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen iki deprem sonrasında yaralar sarılmaya çalışılıyor. Depremzedeler için pek çok kurum ve kuruluş seferber olurken, ünlü isimler de maddi ve manevi destekleriyle dikkatleri çekiyorlar.

Bugüne kadar dizi ve sinema filmlerinde, tiyatro sahnelerinde izlediğimiz oyuncular, ekran yüzleri, depremzedeler için tek yürek olup günlerdir vatandaşlarla birlikte çalışıyorlar. Pek çok ünlü isim, yardım ve destek çalışmalarına sahada destek verirken aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da yaptıkları paylaşımlar ile binlence-milyonlarca insana ulaşıyor ve yaşanan afet sonrası önemli uyarıları, mesajları, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları duyuruyorlar.

Çeşitli kurum ve kuruluşların organizasyonlarına katılarak depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü isimler arasında Can Yaman da bulunuyor. Oyuncu, kişisel olarak yaptığı maddi yardım ile dikkatleri çekmişti.

AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu ‘Can Yaman For Children’ derneğinin 1 milyon 550 bin TL depremzedeler için bağış yaptığını duyurdu.

Can Yaman'ın İtalya'da kurduğu dernekten depremzedelere bir kaç gün içinde binlerce lira para toplandı... 8

Can Yaman’ın kurduğu derneğin instagram sayfasından konuyla ilgili ayrıntıla paylaşıldı. Şu ana kadar 2.016 hayırseverin 1.546.072 TL üzerinde yardım toplanıldığı belirtilerek “Elele verip Türk halkının bu büyük felakette verdiği mücadelede onların yanında olmaya devam etmeliyiz. O yüzden bağışların sürekliliği çok önemli” diyerek bağışların sürmesi yönünde takipçilerini bilgilendirdiler.

Can Yaman'ın İtalya'da kurduğu dernekten depremzedelere bir kaç gün içinde binlerce lira para toplandı... 9