Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran bu sefer iyilik için buluştu!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran bu sefer iyilik için buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında yayınlanıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi ile parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, son yılların en çok konuşulan ikilisi oldu. Özellikle sosyal medyada Asiye ile Doruk karakterlerinin hayranları, iki genç oyuncuya büyük bir sevgi gösterisinde bulunuyor.

3. sezonu devam eden Kardeşlerim dizisinin başladığı günden bu yana iki genç oyuncu da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hatta yapılan sosyal medya araştırmalarında Doruk ve Asiye karakterleri uzun bir süre boyunca en çok konuşulan dizi çifti olarak büyük bir başarı sergiledi.

Sosyal medyada bu kadar etkili olan iki genç oyuncu, en son iyilik çalışması için ekrandaydı. Türkiye’yi sarsan, Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından depremzedelere yardım için düzenlenen organizasyona iki genç oyuncu da katıldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, halktan gelen yardımların toplanmasına aracılık etti ve ekran başında milyonlarca lira bağış yapılırken, iki oyuncu da yan yana duruyordu.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran bu sefer iyilik için buluştu! 8

Siyahlar içindeki ikili, bu sefer acı bir olay sonucu olsa da birlik ve beraberlik adına önemli bir dayanışma sergilemiş oldu.

Hayranları da sosyal medyadan güzel yorumlarda bulundu. İki genç oyuncu sevgi dolu sözlerle sosyal medyada hayranlarından büyük takdir topladı.

Bir takipçi şöyle yazdı: “Ne kadar güzelsiniz, dünyamızın en güzel çifti, sizi çok seviyorum. Sizinle gurur duyuyorum. Daha fazlasını hak ediyorsunuz.”

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran bu sefer iyilik için buluştu! 9