Ana sayfa Dizi Haberleri Tepkilerin hedefindeki Sadakatsiz dizisinin üzerinde 3 ayrılık sonrası kara bulutlar dolaşıyor!

Tepkilerin hedefindeki Sadakatsiz dizisinin üzerinde 3 ayrılık sonrası kara bulutlar dolaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisine yönelik izleyicileri eleştirileri devam ederken, senaryoda yeni adımlar atılması ve diziye yeni karakterlerin katılarak heyecanın artırılması yönünde bir beklenti oluştu.

Ali İl ve Yeliz Kuvancı’nın ardından diziden ayrılan üçüncü isim ise Burak Sergen oldu. 3 önemli oyuncusunu kaybeden dizinin hikayesinin nereye doğru ilerleyeceği de merak konusu oldu. Asya ve Aras’ın İngiltere’ye yerleşme planları ve Ali’nin de Derin’in istememesi nedeniyle bir anda ortada kalması, önemli gelişmeler yaşanacağına işaret ediyor.

Dizi hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hikayenin artık bu şekilde devam ederse reyting kayıplarının hızlanacağı uyarısında bulunuyor. Kuruluş Osman’ın büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması sonrasında genelde kadın izleyicilerin tercihi Sadakatsiz olmuştu.

Ancak Kanal D dizisine Oğlum isimli proje rakip olarak geldi ve ilk iki bölümde iyi sonuçlar alan Show TV dizisi, izleyicileri kendisine çekmeye başladı. Sadakatsiz’in devam etmesini ve kendisini yenilemesini bekleyen dizi hayranları senaristlerin nasıl bir adım atacağını merak ediyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizide ciddi ataklar bekleyen hayranlar, hikayenin kısır döngü içinde gittiğini ve artık eskisi kadar heyecan vermediğini de belirten yorumlar yapıyor.

Sadakatsiz dizisi, çarşamba akşamları Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen dizi olmuştu. Hatta bazı dönemlerde Kuruluş Osman’dan birincilik de kopartabilen Sadakatsiz artık o kadar güçlü değil.

Hikayedeki savrulmalar sonrasında Oğlum dizisinin de iyi çıkması ve izleyicileri kendisine çekmeye başlaması, Sadakatsiz dizisi adına büyük tehlike olarak dikkatleri çekiyor.