Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’dan sonra Olgun Toker’i televizyona döndürecek yeni dizi teklifi!

Son Yaz’dan sonra Olgun Toker’i televizyona döndürecek yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında Mersin’de dünyaya gelen Olgun Toker, çok yönlü oyunculuk yetenekleri ile dikkatleri çeken bir isim oldu… Her türlü rolü başarıyla canlandırabilen Olgun Toker, birbirinden farklı karakterlere girme ve o karakteri hislerini de izleyicilere hissettirme konusunda bir hayli yetenekli birisi.

Olgun Toker, geçen sezon önce Arıza isimli yapımda etkili bir rol canlandırdı. Oyuncu Arıza’nın ardından ise televizyon ekranında Son Yaz isimli diziyle birlikte yer aldı. Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz’ın ilk sezonunda Gökhan karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ardından da Mezarlık isimli dijital bir projenin kadrosunda yer almıştı. Olgun Toker’in özellikle sorunlu adam rollerinde ne kadar başarılı olduğunu da Arıza ile Son Yaz dizilerindeki performansı net bir şekilde ortaya koydu.

Olgun Toker’in yeniden televizyon ekranına döneceği dizinin Annenin Sırrıdır Çocuk olduğu yönünde iddialar bulunuyor… TV8 için hazırlıkları devam eden dizi, Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu’nun partnerliği ile herkesin dikkatini çekmişti.

Daha sonra da dizinin yeni oyuncularından birisinin Selin Yeninci olduğu yönünde bilgiler yayılmıştı. Selin Yeninci’nin hikayede çok farklı ve ses getirecek bir karakter ile başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

İki kadının sarsıcı hikayesinin anlatılacağı dizinin yönetmenliğini Müge Uğurlar yapacak. Makbule Kosif’in hikayesini yazdığı dizide, aynı dönemde hamile kalan Meryem ve Defne’nin yaşadıkları acı dolu olayları izleyeceksiniz.

Ahmet Varlı’nın da kadrosunda yer alacağı ortaya çıkan dizi için Olgun Toker’e de teklif yapıldığı yönünde bilgiler geliyor. Oyuncunun kararı merakla beklenirken, ekip ise yakında sete çıkmak için hazırlıklarını yoğunlaştırdı.