Ana sayfa Sosyal Medya Terkedilmiş köpeği sahiplenen Hazal Kaya ilk açıklaması ile şaşırttı, sonraki sözleriyle üzdü!

Terkedilmiş köpeği sahiplenen Hazal Kaya ilk açıklaması ile şaşırttı, sonraki sözleriyle üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlenmişti. Bu evliliğinden Fikret Ali isimli bir çocuğu bulunan Hazal Kaya’nın ikinci çocuklarına hamile olduğu bir kaç ay önce öğrenilmişti.

Hazal Kaya, bu kez ismini Leyla olarak belirledikleri kızlarına hamile olduğunu açıklamıştı. En son Netflix için çekilen fantastik ve tarihi dizi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda rol alan oyuncu, 2 sezonu bekleyen izleyicilerini biraz daha bekletecek!

Kızının doğumundan sonra yeniden kamera karşısına geçecek olan oyuncu, şu sıralar hamileliğinin son aylarına girmiş durumda. Karnı iyice büyüyen Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ilerleyen hamileliğini instagram’dan yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Terkedilmiş köpeği sahiplenen Hazal Kaya ilk açıklaması ile şaşırttı, sonraki sözleriyle üzdü! 8

Oyuncunun çektiği videoda, bir süre önce eşi Ali Atay’ın otoban kenarında bulup sahiplendiği ve Aysel ismini verdikleri sevimli köpek dostları da vardı. Hazal Kaya, yeni dostlarının kendisi gibi hamile olduğunu, bebek beklediğini sonradan farkettiklerini anlattı ve bu tesadüf nedeniyle şaşırdıklarını da belirtti. “Ali bu köpeği otobanda bulmuştu. Hatırlarsınız geldiğinde. Adını biz koyduk. Aysel. Meğer hamileymiş. Biz bu evde çok hamileyiz” diye konuştu oyuncu.

Hazal Kaya’nın videosunda kendisinin karnının da daha çok büyüdüğü görüldü. Aradan geçen bir kaç günün ardından Hazal Kaya başka bir paylaşım daha yaptı. Oyuncu, sevimli köpeklerinin başına gelen üzücü olayı anlattı. Aysel ile verdiği pozuna üzücü haberi de not olarak yazdı Hazal Kaya. Aysel’in bebeklerini düşürdüğünü, kendisi için de zor bir olay yaşadıklarını anlattı.

Terkedilmiş köpeği sahiplenen Hazal Kaya ilk açıklaması ile şaşırttı, sonraki sözleriyle üzdü! 9

Veterinerin erken doğum değil, düşük yaptığını belirttiği Aysel ile zorlayıcı bir deneyim yaşadıklarını vurgulayan oyuncu, ” Bu kız erken doğum yaptı, muhtemelen bebeklerin babası büyükçe bir ırktı. Erken doğumdan ziyade düşük gibi bakabiliriz dedi veterinerimiz. Benim için zorlayıcı bir deneyim oldu ama neyse ki canım kızım çok sağlıklı. Bi de çok aşık olduk birbirimize tabi birlikte yaşadıklarımızdan sonra. İşte böyle” açıklamasını yaptı.

Aysel’in çok güzel bir isim olduğunu da notuna ekleyen Hazal Kaya, aynı anda sahiplendikleri dostlarıyla birlikte hamile olmalarından dolayı çok şaşırmış ve sevinmişti ancak başlarına gelen olay sonrasında ise büyük üzüntü yaşadı. Oyuncu, yaşadıklarını da takipçileriyle tek tek paylaştı…