Ana sayfa Dizi Haberleri Terzi dizisiyle çok konuşulan Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra televizyona dönüşü olay olacak!

Terzi dizisiyle çok konuşulan Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra televizyona dönüşü olay olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında dünyaya gelen ve 2010 yılından itibaren de oyunculuk yapmakta olan Çağatay Ulusoy, televizyon izleyicilerinin en çok özlediği isimlerin başında geliyor. Özellikle Adını Feriha Koydum ve ardından da Medcezir isimli dizilerle unutulmaz isimler arasına adını yazdıran oyuncu, en son 2016-2017 sezonunda İçerde isimli televizyon dizisiyle ekranda yer almıştı.

Sonraki süreçte dijital projeleri tercih eden oyuncu, Hakan Muhafız ile birlikte Netflix’teki ilk yerli projenin başrolünde yer aldı. Yeşilçam isimli dizi ile Blu TV’de de büyük ilgi çeken Çağatay Ulusoy, bir süredir yine Netflix’te yayınlanan Terzi isimli diziyle adından söz ettirdi.

Terzi dizisi aslında ilk başka farklı bir isim ile televizyon için düşünülmüştü ama bütçesi çok yüksek olunca Netflix tarafından sahiplenilen proje dünya çapında ilgi gören yapımlardan birisi oldu. Kübra isimli dijital dizi için de anlaşma yapan oyuncu ayrıca Centilmen isimli sinema filmiyle de dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Aradan geçen 6 yılın ardından Çağatay Ulusoy hayranları yeniden ünlü oyuncuyu televizyon dizisinde izleme fırsatı bulacak. Geçen sezon Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönmesi büyük mutluluk yaratmıştı. Bu sezon Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra Çağatay Ulusoy’un da yeni dizi anlaşması yaptığının ortaya çıkması hayranları memnun eden gelişmeler oldu.

Ay Yapım ile anlaşma yapan Çağatay Ulusoy, birçok teklif alan isimlerden birisi olarak yeniden televizyon dünyasına dönmeye karar vererek hayranlarını adeta mest etti.

Gaddar isimli yeni televizyon dizisi için anlaşma sağlayan oyuncunun güçlü bir dram hikayesi ile ekrana döneceğini belirtelim. Basında yer alan haberlere göre; sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden genç bir adamın dönüşte hiç beklemediği olaylarla karşılaşmasının hikayesini Gaddar isimli yeni dizide bulacaksınız.

Sinan Öztürk gibi aksiyon ve dram yapımlarında başarı sağlamış bir yönetmenin hazırlıklarını yaptığı Gaddar dizisinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu yazdı.