Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat 71. bölüm analizi; Hartley ve Siyah İnci bozguna uğradı!

Teşkilat 71. bölüm analizi; Hartley ve Siyah İnci bozguna uğradı!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat’ın dün akşam ekrana gelen yetmiş birinci bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Soluksuz geçen bölüm sosyal medyada da çokça konuşuldu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? Teşkilat, Hartley ve Siyah İnci’yi bozguna uğrattı… İşte tüm detaylar:

Siyah İnci, Francis’in yardımıyla kaçmayı başardı ve Hangar’a planlanan saldırıyı gerçekleştirdi. Ekip operasyonun başarısız sonuçlanmasına üzülürken Halit Başkan ise verilen istihbarat doğrultusunda Hangar’ın devlet tarafından taşımaya başlandığını ve yapılan saldırıda zarar görmediğini söyledi. Zafer kazandığını düşünen Hartley sonraki adımları için harekete geçti.

Korkut ve Efkar gizlice yürüttükleri görevlerinde Siyah İnci’nin iki adamından birini ele geçirdi. Örgütün Avrupa sorumlusu Ferman Azadi’nin Berlin’de olduğu ve Hartley’le görüşeceği bilgisi üzerine Ömer ve ekip Berlin’e gitti.

Siyah İnci’nin adamı ise Efkar’ı yaralayarak yerinin bulunmasını sağladı. Sonunda Helen ve Korkut gerçek kimlikleriyle karşı karşıya geldi.

Hartleyle sıradaki hamlesi için Berlin’de bir araya gelen örgüt mensupları ortadan kaldırıldı. Siyah İnci ile yeniden karşılaşan Zehra ondaki emanetini geri aldı. Çok tehlikeli bir operasyonu başarıyla geride bırakan ekip Hartley ve Siyah İnci’yi dehşete düşürdü.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…